Medijs: Briedis pret Tabiti - viena no 2019. gada gaidītākajām boksa cīņām pasaulē (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Sintija Zandersone/LETA

Boksa portāls "World Boxing News" publicējis 17 cīņas, kuras būtu vērts redzēt 2019. gadā katrā no svara kategorijām. Pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg) par šogad gaidītāko dueli medijs atzinis Maira Brieža potenciālo tikšanos ringā ar ASV bokseri Endrū Tabiti.

Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas pusfinālā Briedis spēkosies ar Polijas sportistu Kšištofu Glovacki. Savukārt sacensību otra pusfināla duelis paredzēts starp Tabiti un Kubas bokseri Junieru Dortikosu. 

Abu cīņu norises datumu un vietu organizatori vēl nav oficiāli paziņojuši. Kā iepriekš vēstīts, Brieža cīņa pret Glovacki varētu notikt Rīgā, tomēr pastāv varianti dueli aizvadīt arī Polijā vai ASV.

Portāls "World Boxing News" par 2019. gada pasaulē gaidītāko dueli pirmā smagā svara kategorijā izvirzījis potenciālo Brieža un Tabiti tikšanos ringā. Šāda cīņa pavisam noteikti šogad varētu notikt, ja abiem izdosies uzvarēt supersērijas pusfinālā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BEAST 2018 Knockout Victory Over Kayode !!

A post shared by ????OMOTUNDE BEAST? TABITI???? (@andrew_tabiti) on

Interesanti, ka pērn "World Boxing News" par 2018. gada gaidītāko boksa cīņu svara kategorijā līdz 90,7 kg izvirzīja ukraiņa Oleksandra Usika un krieva Murata Gasijeva dueli. Tieši šie abi bokseri spēkojās Pasaules boksa supersērijas pirmās sezonas finālā.

Patlaban 33 gadus vecais Briedis profesionāla boksera karjerā 26 cīņās guvis 25 uzvaras (18 nokauti). Tikmēr 32 gadus vecais Glovackis 32 dueļos izcīnījis 31 panākumu (19 nokauti).

Šobrīd 29 gadus vecais Tabiti karjerā vēl nav piedzīvojis zaudējumu, izcīnot 17 uzvaras (13 nokauti), bet 32 gadus vecā Dortikosa kontā ir 23 uzvaras un 1 zaudējums.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu