Prāmis ''Isabelle'' Rīgas ostā kavējies auto klāja durvju mehānisma remonta dēļ

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Prāmis "MS Isabelle" un kuģītis "Darling" Rīgas pasažieru ostā.
Prāmis "MS Isabelle" un kuģītis "Darling" Rīgas pasažieru ostā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kompānijas "Tallink Grupp" prāmis "Isabelle" ceturtdienas vakarā Rīgas ostā aizkavējies mehānisma remonta dēļ vienā no auto klāja durvīm, informēja uzņēmuma pārstāve Baiba Muceniece.

Viņa pastāstīja, ka prāmis no Rīgas uz Stokholmu devies ceļā ap plkst.21.30 jeb aptuveni četras stundas vēlāk, nekā bija plānots.

Saskaņā ar Mucenieces skaidroto, kuģa "Isabelle" atiešana ar aizkavēšanos bija saistīta ar nepieciešamību pabeigt tehniskā servisa darbus un noteiktās procedūras. Darbi tika sākti uzreiz pēc tam, kad tika konstatēta to nepieciešamība, piebilda uzņēmuma pārstāve.

Patlaban plānotais prāmja pienākšanas laiks Stokholmā ir piektdien, 4.janvārī, ap plkst.13 pēc Zviedrijas laika jeb 2,5 stundas vēlāk, nekā paredzēts kursēšanas grafikā. Pienākšanas laiks Stokholmā vēl var tikt precizēts, norādīja Muceniece.

Uzņēmuma pārstāve uzsvēra, ka kuģis ir drošs ceļošanai, un ka "drošība ir visaugstākā "Tallink" prioritāte". ""Tallink" izmanto tikai un vienīgi kuģošanai atbilstošus prāmjus ar ļoti profesionāliem kuģu kapteiņiem un komandu," pauda Muceniece.

Arī šajā gadījumā kuģis "Isabelle" devies ceļā ar atbildīgo institūciju, Latvijas Jūras administrācijas un kvalitātes nodrošinājuma kompānijas "DNV GL", atļauju, uzsvēra "Tallink" pārstāve.

"Tallink Grupp" ir Igaunijas kuģniecības kompānija, kas Baltijas jūrā nodrošina pasažieru pārvadājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu