Anete Jēkabsone-Žogota atklāj gaidāmā bērniņa dzimumu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijusī basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota pērnā gada izskaņā paziņoja, ka ir pirmdzimtā gaidībās. Nu daiļā sieviete atklājusi, ka gaida meitiņu, ziņo "Vakara Ziņas".

"Tā kā bērniņš vēl pagaidām nevienam nav jāatstāj un meitiņa ir manā puncī, tad joprojām darbojos diezgan intensīvā režīmā. Nav ienācis pat prātā, ka grūtniecības dēļ es varētu kaut ko nedarīt," izdevumam atklāj Jēkabsone-Žogota, kura paralēli apgūst sabiedrisko attiecību studijas, kā arī iesaistās politisku jautājumu risināšanā.

Kā zināms, Anete ir precējusies ar uzņēmēju Edgaru Žogotu.

Atgādinām, ka Jēkabsone-Žogota par grūtniecību pavēstīja sociālajos tīklos, kur publiskotajās fotogrāfijās bija redzama jau ar lielu punci. "Joprojām sportam ir liela nozīme manā dzīvē, arī šajā skaistajā dzīves periodā. Speciālistu uzskati par vingrošanu grūtniecības laikā ir pretrunīgi. Vieni saka — lai sieviete atpūšas un izbauda šo īpašo brīdi, citi, gluži pretēji, mudina vingrot. Es esmu par aktīvu dzīvesveidu!" komentēja topošā māmiņa.

Uz augšu