Reperis Guncha publisko jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latviešu hiphopa izpildītājs GUNCHA publisko jauno singlu ar nosaukumu “Panākumi”, kā arī tika izveidots mūzikas videoklips.

Pats izpildītājs stāsta, ka dziesma ir par panākumiem un, kā mēs viņus sasniedzam savā dzīvē, katram ir savs noslēpums, tāpēc arī izpildītājs publisko dziesmas formātā savu versiju. Šī ir viena no tām dziesmām, kad ne tikai meldiņam var dziedāt līdzi, bet gan jāieklausās dziesmas teksta vārdos, kas hiphopa mūzikā ir svarīgi. Izpildītājs sarakstījis, tieši sava panākuma atslēgas formulu, tad, kad dzīvē neskaties uz materiālām vērtībām, bet gan mīli, to, ko tu dari. GUNCHA saka, ka viņam nav vajadzīgs zelta pulkstens un automašīna, atzīst, to, ka ikdienā brauc sabiedriskā transportā, bet tas nemaina tavu dzīves statusu, galvenais nevis materiālās vērtības, bet gan darīt, to ko tu mīli un priekš viņa tā ir mūzika.

Dziesmas teksta autors un producents ir pats GUNCHA, ieraksts un māsterings tika veikts pie hiphopa producenta Tablis. Mūzikas video klipu filmēja, populārais jūtūberis un filmēšanas specialists Ivo Buģis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu