Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ziemas prieki
Ziemas prieki Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (5.01.) un svētdien (6.01.).

SESTDIENA

AUNS Šodien attiecībās ar mīļoto var veidoties strīdi par šķietami maznozīmīgām lietām. Varbūt prātīgāk katram dienu pavadīt savā nodabā. Tev lieko spriedzi lieliski palīdzēs noņemt sporta aktivitātes.

VĒRSIS Tieksies baudīt dzīvi, pavadīt laiku jautru, bezrūpīgu cilvēku sabiedrībā. Nav izslēgts, tavā uzmanības lokā nonāks kāds simpātisks pretējā dzimuma pārstāvis, kurš uzjundīs veselu emociju vētru.

DVĪŅI Tevi saistīs jaunas zināšanas, intelektuāli izaicinājumi. Sabiedrībā gribot negribot izcelsies ar savu lielisko humora izjūtu un dzīvespriecīgo attieksmi pret dzīvi. Piemērots laiks ceļošanai.

VĒZIS Emocionālajā ziņā būsi samērā noslēgts, sev klāt pielaidīsi tikai pašus tuvākos cilvēkus. Nav izslēgts, ka jutīsi nepieciešamību izrunāties ar savu uzticamības personu, novelt no pleciem lieko smagumu.

LAUVA Nebūs daudz jāpiepūlas, lai pierunātu tevi doties izklaidēties, piedalīties kādā trakulīgā piedzīvojumā. Pateicoties savai harismai, pievilcīgajai personībai, gūsi jaunus, patiesi interesantus domubiedrus.

JAUNAVA Tā kā darba nedēļa būs bijusi visai īsa, tad tev vēl rezervē būs daudz enerģijas, kuru nu labprāt liksi lietā. Kāds pievērsīsies mājas uzkopšanai, cits dosies baudīt ziemas priekus uz kādu no kalniem.

SVARI Vēlēsies pabūt vienatnē, atgūt iekšējo līdzsvaru, sakārtot domas. Pilnīgi iespējams, ka aktīvi pievērsīsies meditācijai, citām garīgajām praksēm. Saskarsmē ar mīļoto būsi noslēpumains, grūti izdibināms.

SKORPIONS Tev atliks tik uzmest aci, lai saprastu, kas konkrētajam cilvēkam ir “aiz ādas”. Neapšaubāmās psihologa dotības lieliski noderēs attiecību jautājumu risināšanai, jaunu kontaktu veidošanai.

STRĒLNIEKS Nestrīdies ar mājiniekiem, pat ja redzi, ka tuviniekiem nav taisnība, šoreiz der piekāpties, kaut vai mīļā miera labad. Zvaigznes iesaka pavadīt vairāk laika sarunās ar otro pusīti.

MEŽĀZIS Ja būsi apmierināts ar šonedēļ paveikto, tad ar mierīgu sirdi ļausies savam vaļaspriekam. Turpretim, pamanot būtiskas nepilnības, īsti nespēsi nomierināties, kamēr nebūsi kaut ko darījis lietas labā.

ŪDENSVĪRS Paredzēt šā brīža norises būs samērā grūti, jo apstākļi var mainīties burtiski acumirklī. Nav izslēgts, ka būs Ūdensvīri, kuriem piepeši nāksies kravāt ceļasomas, lai dotos neplānotā komandējumā.

ZIVIS Tie, kuriem ir savs bizness, aktīvi domās par darba jautājumiem, centīsies ģenerēt jaunas idejas, kā uzlabot materiālo stāvokli. Vēlamās atbildes pie tevis var nākt ļoti dīvainā, pat nedaudz komiskā veidā.

SVĒTDIENA

AUNS Lai gan noskaņojums var mudināt darīt ko pilnīgi citu, tomēr šodien vajadzētu veltīt laiku attiecību nostabilizēšanai. Otrā pusīte no tevis negribēs neko daudz, tik vien kā no sirds izrunāties, tapt uzklausīta.

VĒRSIS Pratīsi ik katrā dzīves situācijā rast vajadzīgās atziņas, ievirzīt lietas sev vēlamā gultnē. Tev sekmēsies kontakts ar jaunāko paaudzi, spēsi ne vien uzrunāt to, bet arī iegūt uzticību, novērtējumu.

DVĪŅI Nesteidzies pieņemt paziņu aicinājumus, doties ballēties, šoreiz labāk pavadi laiku ģimeniskās noskaņās un ļauj savai nervu sistēmai kā nākas atpūsties. Ieteicams arīdzan atturēties no veikala apmeklējuma.

VĒZIS Lai, kā nākas pamostos, šoreiz tev vajadzēs stiprāku kafijas krūzi. Līdz pēcpusdienai nav vēlama liela fiziska piepūle. Attiecībās ar mīļoto tieksies vairot dvēseliskumu, abpusēju uzticēšanos.

LAUVA Piemērots brīdis, lai veltītu laiku savam ārējam izskatam. Vari apmeklēt frizieri, skaistumkopšanas salonu vai apģērba veikalu. Sev veltītais laiks ļaus justies īpašākam, novērtētākam.

JAUNAVA Ieklausies savās patiesajās vēlmēs un neļauj pienākuma apziņai vai ikdienišķam aprēķinam apspiest kāroto. Dažreiz arī tu vari atļauties būt nedaudz bezrūpīgāks vai pat izšķērdīgāks.

SVARI Tev patiks diskutēt ar apkārtējiem, meklēt atbildes uz globāliem jautājumiem, interesēties par politikā, ekonomikā notiekošo un meklēt tam dziļāku skaidrojumu. Diena, visticamāk, paskries, to nemanot.

SKORPIONS Gana šonedēļ būsi lustējies un svinējis, tagad vēlēsies nedaudz miera. Iespējams, pievērsīsies mājokļa uzkopšanai, vajadzīgo pirkumu veikšanai. Dienas izskaņā tieksies pēc otrās pusītes.

STRĒLNIEKS Šis brīdis ir piemērots, lai būtu sabiedrībā, uzrunātu to! Veiksme vairāk smaidīs tiem Strēlniekiem, kuri saistīti ar skatuves mākslu, masu medijiem, izklaides biznesu. Var uzlaboties materiālais stāvoklis.

MEŽĀZIS Centies atiet no ikdienā ieturētās nopietnības, lietišķuma un kļūt nedaudz bezrūpīgāks, dzīvespriecīgāks. Vari droši doties apmeklēt kādu kultūras pasākumu kopā ar laulāto, pievērsties radošām lietām.

ŪDENSVĪRS Atvasītes var negaidīti iepriecināt ar saviem ārpus skolas sasniegumiem, par kuriem nolemsi sagādāt viņiem kādu pārsteigumu. Saskarsmē ar otro pusīti var būt grūtāk panākt kopīgu valodu.

ZIVIS Šis tev varētu būt zināms atelpas brīdis, kad nekur nebūs jāskrien, nevienam no tevis neko steidzamu nevajadzēs. Vari pavadīt laiku, pārlapojot tīkamu literatūru vai pievēršoties mīļākajam seriālam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu