£115 miljonu džekpotu laimējušais pāris atklāj, kā tērēs vinnestu (1)

TVNET/SKY
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Laulātais pāris Patriks un Frēnsisa Konoliji no Ziemeļīrijas jauno 2019.gadu iesāka ar fantastiskām ziņām - janvāra pirmajā dienā viņi "EuroMillions" loterijā laimēja 115 miljonus sterliņu mārciņu (128,6 miljonus eiro). Piektdien pāris publiski atklājās kā ceturtā lielākā laimesta Lielbritānijas vēsturē ieguvēji un pastāstīja, kādas izjūtas viņus pārņēma pēc priecīgo jaunumu uzzināšanas.

Frēnsisa Konolija atzina, ka esot "emociju pārņemta" par lielo laimestu, jo vēl pagājušonedēļ esot priecājusies par loterijā laimētajām 2,60 mārciņām, vēsta raidorganizācija SKY. 52 gadus vecā Frēnsisa ir skolotāja, taču kājas savainojuma dēļ kādu laiku nestrādā.

"Šķiet, ka neesam dabūjuši vairāk par trim desmitniekiem visā laikā, kopš piedalāmies nacionālajā loterijā," viņa teica. "Mēs vienmēr domājām - ja kādreiz vinnēsim, teiksim, četrus miljonus, tad noteikti būs vēl četri miljoni citu uzvarētāju un mēs katrs dabūsim pa mārciņai."

54 gadus vecais uzņēmējs Patriks Kolonijs esot domājis, ka kļuvis par krāpnieku vai jokdaru upuri, 1.janvārī internetā ieraugot loterijā laimējušos numurus.

Loterijas biļeti viņš bija iegādājies tajā pašā dienā ap pusdienlaiku. Nespējot noticēt veiksmei, viņš vairākās interneta vietnēs salīdzināja laimējušos numurus.

Pāris sastādījis apmēram 50 cilvēku sarakstu, ar kuriem dalīsies laimestā. Sarakstā iekļautas viņu trīs meitas un mazbērni.

"Tā ir milzīga naudas summa. Mēs gribam, lai tā atstāj lielu iespaidu uz mūsu un tuvinieku dzīvi un nākotni," uzsver Frēnsisa.

Taču daļu laimētās summas Konoliji paturēs sev - viņi sapņo par atvaļinājumu Maurīcijā, bet automīlis Patriks vēlas apmeklēt "Formula 1" Monako "Grand Prix".

Pāris bija plānojis darba piedāvājuma dēļ drīzumā no Armas grāfistes Ziemeļīrijā pārcelties uz Londonu, taču laimesta dēļ plāni varētu mainīties. "Šobrīd esmu aizgājis pensijā!" saka Patriks.

1.janvāra izlozes laimīgie skaitļi bija 1, 8, 11, 25, 28, bet papildskaitļi – 4 un 6.

Konoliji pareizi uzminēja visus septiņus skaitļus, kā rezultātā ieguva lielo laimestu - 114 969 775,7 mārciņas. Vēl desmit cilvēki otrdienas izlozē tika pie viena miljona mārciņu laimestiem.

Lielākais laimests Lielbritānijas loteriju vēsturē tika gūts 2011.gadā, kad kāds pāris ieguva 161 miljonu sterliņu mārciņu.

"EuroMillions" loterija notiek deviņās valstīs – Lielbritānijā, Austrijā, Beļģijā, Francijā, Īrijā, Luksemburgā, Portugālē, Spānijā un Šveicē. Loterijas dalībnieki visās šajās valstīs cer iegūt vienu lielo laimestu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu