Hopmena kausa finālā atkal tiksies Vācijas un Šveices dueti

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Belinda Benčiča un Rodžers Federers
Belinda Benčiča un Rodžers Federers Foto: AP/Scanpix

Aleksandrs Zverevs un Angelika Kerbere piektdien ieveda Vācijas tenisa jaukto komandu Hopmena kausa finālā, kur otro gadu pēc kārtas tiksies ar šveiciešiem Rodžeru Federeru un Belindu Benčiču.

Vācija A grupas noslēdzošajā duelī ar 2-1 guva virsroku pār turnīra saimnieci Austrāliju.

Vīru vienspēlēs planētas ceturtā rakete Zverevs ar 6-4, 6-3 pārspēja ranga 46.numuru Metjū Ebdenu no Austrālijas, bet dāmu vienspēlēs WTA ranga otrajā pozīcijā esošā Kerbere guva virsroku 6-4, 6-4 pār austrālieti Ešliju Bārtiju, kura reitingā atrodama 15.vietā.

Pēc tam jauktajā dubultspēlē, kurai no turnīra tabulas viedokļa nebija nekādas nozīmes, ar 4-0, 4-3 (5:1) pārāki bija austrālieši.

Otrā šūs grupas duelī Spānija ar 2-1 pārspēja Franciju.

Arī šeit dueļa liktenis noskaidrojās pēc vienspēlē, kurās WTA ranga 18.vietās īpašniece Garvinje Mugurusa ar 6-1, 6-3 pārspēja Alizē Kornē, kura reitingā ir 45.vietā, bet ATP ranga 125.numurs Davids Ferrers ar 6-4, 6-7 (5:7), 7-6 (7:2) apspēlēja Liku Puju, kurš rangā ir 32.pozīcijā.

Pēc tam jauktajā dubultspēlē, kurā Mugurusas vietā spēlēja amerikāniete Vitnija Osuigve, ar 4-2, 4-2 pārāki bija francūži.

A grupā ar trim uzvarās trīs spēlēs pirmo vietu ieņēma Vācija, divi panākumi bija Austrālijai, viens Spānijai, bet Francija cieta trīs zaudējumus.

B grupā pa divām uzvarām trīs dueļos bija Šveicei, Grieķijai un Lielbritānijai, komandām šādā secībā ieņemot vietas arī turnīra tabulā, kamēr kausu ar trim zaudējumiem noslēdza ASV.

Fināls tiks aizvadīts sestdien.

Pērn Hopmena kausa izcīņā triumfēja šveicieši Federers un Benčiča, kuri finālā ar 2-1 pārspēja Zverevu un Kerberi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu