Balcers izsaukts uz NHL komandu "Senators", spēlēs jau sestdien

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers Otavas "Senators" rīta treniņā.
Rūdolfs Balcers Otavas "Senators" rīta treniņā. Foto: https://twitter.com/Senators

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Otavas "Senators" uz NHL izsaukusi latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru, kurš sestdien piedzīvos debiju planētā spēcīgākajā līgā, ziņo klubs.

Otavas "Senators" nākamo maču aizvadīs sestdien plkst.20 pēc Latvijas laika, kad savā laukumā uzņems Minesotas "Wild". Arī svētdien "Senators" maču aizvadīs plkst.20 pēc Latvijas laika, mājās krustojot nūjas ar Karolīnas "Hurricanes" vienību.

Balcers jau piektdienas rīta treniņā devās uz ledus, tiekot iespēlēts ceturtajā uzbrucēja virknējumā kopā ar Kristu Tīrniju un Magnusu Pējervi.

Kā pēc treniņa paziņoja "Senators" galvenais treneris Gijs Bušē, Balcers sestdien piedzīvos debiju NHL. Balcers "Senators" rindās spēlēs ar 38.numuru.

Otavas "Senators" ar 35 punktiem 41 spēlē ir Austrumu līgas pastarīte un otrā vājākā komanda NHL. Otavieši cietuši sešus zaudējumus pēc kārtas.

Balcers šosezon Amerikas Hokeja līgā (AHL) Otavas vienības fārmkluba Belevilas "Senators" sastāvā 36 spēlēs guvis 14 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, būdams ražīgākais spēlētājs komandā.

Iepriekšējā sezonā Balceru uz NHL izsauca Sanhosē "Sharks" komanda, taču savas iepriekš pārstāvētās vienības paspārnē viņš NHL nedebitēja.

Kanādas vienībā Balcers nonāca septembrī, kad vērienīgā darījumā, kurā tika iesaistīts NHL vadošais aizsargs Ēriks Kārlsons, viņš tika aizmainīts no Snahosē "Sharks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu