Kuruca pārstāvētā "Nets" iesoļo NBA "play-off" zonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 109:100 (26:26, 22:21, 33:30, 28:23) uzvarēja Memfisas "Grizzlies", kas kopvērtējumā ļāvis iesoļot izslēgšanas turnīra zonā.

"Nets" basketbolisti "Grizzlies" komandai sagādāja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Kā ierasts, Kurucs laukumā devās sākumsastāvā, bet kopumā nospēlēja 13 minūtes, kuru laikā iemeta piecus punktus.

Latvijas basketbolists realizēja divus no četriem divpunktniekiem un vienīgo soda metienu, bet visi trīs tālmetieni lidoja mērķim secen.

Vēl Kuruca kontā viena atlēkusī bumba, viena pārtverta bumba, viena kļūda un viena piezīme.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem bija D'Endželo Rasels, kuram arī desmit rezultatīvas piespēles, bet 20 punktus pievienoja Demārs Kerols.

Savukārt "Grizzlies" vienībā 31 punktu sameta Maiks Konlijs, kamēr 19 punktus guva Džerens Džeksons.

Spēles sākums Kurucam nebija sekmīgs, jo viņa metieni lidoja grozam secen, turklāt pirmajā ceturtdaļā Džeksons bloķēja viņa tālmetienu.

Veiksmīgāks bija otrā puslaika sākums, kad Latvijas basketbolists guva visus piecus savus punktus, turklāt izcēlās arī ar skaistu "slam-dunk".

Tiesa, Kurucs nespēlēja pēdējo pusotru ceturtdaļu, kamēr "Nets" izcīnīja gana drošu uzvaru, spēles beigās nosargājot iepriekš iegūtu pārsvaru.

"Nets" vienība šosezon 40 spēlēs izcīnījusi 19 uzvaras, kas Austrumu konferences kopvērtējumā ļauj ieņemt astoto vietu. Devītā ar 17 panākumiem 36 mačos ir Detroitas "Pistons".

Savukārt "Grizzlies" ar 18 panākumiem 38 cīņās Rietumu konferencē ir 12.vietā.

Kuruca pārstāvētā komanda nākamo spēli aizvadīs svētdien plkst.22.30 pēc Latvijas laika, kad viesosies pie Čikāgas "Bulls".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu