Kopvērtējuma līdere Jamanka izcīna uzvaru PK posmā sieviešu bobslejā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mariama Jamanka
Mariama Jamanka Foto: EPA/Scanpix

Olimpiskā čempione Mariama Jamanka no Vācijas savā mājas trasē Altenbergā sestdien guva uzvaru Pasaules kausa trešā posma sieviešu bobsleja sacensībās.

Pēc pirmā brauciena Jamankas un Annikas Drazekas ekipāža bija otrajā vietā, tomēr otrajā braucienā izdevās savu laiku būtiski uzlabot un summā par 0,31 sekundi apsteigt kanādietes Kristīnes de Bruines ekipāžu.

Savukārt uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās pasaules čempione Eleina Mejersa-Teilore no ASV.

Jamanka no sezonas pirmajām trim sacensībām uzvarējusi divās.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc trim posmiem līdere ar 660 punktiem ir Jamanka, kamēr otrajā vietā esošajai vācietei Annai Kēlerei, kura sestdien bija ceturtā, ir 584 punkti.

Savukārt plkst.17.30 pēc Latvijas laika sāksies vīriešu divnieku sacensības, kur Latviju pārstāvēs pilotu Oskara Ķibermaņa un Ralfa Bērziņa vadītās ekipāžas.

Svētdien Altenbergas trasē spēkosies arī vīru četrinieku ekipāžas.

Sezonas turpinājumā notiks vēl viens posms Vācijā, bobslejistus un skeletonistus uzņemot Kēnigszē trasei, janvāra vidū sportisti spēkosies Īglsas trasē Austrijā, mēneša beigās būs sacensības Šveices kalnu kūrortā Sanktmoricā, bet sezona noslēgsies Ziemeļamerikā ar diviem posmiem Leikplesidā un Kalgari. Sezonas noslēgumā Vistleras trasē Kanādā norisināsies pasaules čempionāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu