Karsums atgriežas "Spartak" sastāvā ar rezultatīvu sniegumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: ITAR-TASS/LETA

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums sestdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda guva graujošu uzvaru.

"Spartak" sestdien savā laukumā ar rezultātu 7:0 (0:0, 5:0, 2:0) pārspēja Novosibirskas "Sibirj".

Maskavas klubam ļoti veiksmīga bija otrā trešdaļa, kurā tas guva piecus vārtus, bet mača sestos vārtus 45.minūtē guva Robins Hanzls, kuram asistēja Karsums ar Daugaviņu.

Savukārt tieši Karsums uzstādīja šīs cīņas galarezultātu, kad viņš 69 sekundes pirms pamatlaika beigām guva mājinieku septītos vārtus.

Karsums pēc vienas spēles izlaišanas atgriezās "Spartak" sastāvā un sestdien laukumā pavadīja 13 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās, un pielietoja vienu spēka paņēmienu. Viņš šosezon 42 spēlēs guvis septiņus vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Daugaviņš laukumā pavadītajās 16 minūtēs un 42 sekundēs atzīmējās arī ar vienu metienu un diviem zaudētiem iemetieniem. Uzbrucēja kontā šosezon 45 spēlēs atzīmējies ar desmit vārtiem un 18 rezultatīvām piespēlēm.

Vēl vienā sestdienas mačā uzvaru guva Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard", kas viesos ar 2:1 (1:1, 0:0, 1:0) pieveica Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Savukārt ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli sestdien atzīmējās Sergejs Mozjakins, kura pārstāvētā Magņitogorskas "Metallurg" savu skatītāju priekšā ar 7:3 (2:1, 3:1, 2:1) apspēlēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Vēl uzvarētājiem ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Jevgēņijs Timkins.

Citā sestdienas spēlē svarīgu uzvaru cīņā par vietu izslēgšanas turnīrā guva pašlaik savainotā aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star", kas savā laukumā ar 4:3 (2:0, 1:3, 1:0) pieveica Vladivostokas "Admiral".

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 76 punktiem 44 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par sešiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 64 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit".

Savukārt piektā 52 punktiem 46 spēlēs ir Maskavas "Spartak", kas par punktu apsteidz latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

Devītā ar 42 punktiem 44 mačos ir Rīgas "Dinamo", pirmajam astoņniekam zaudējot divus punktus, kamēr priekšpēdējā 11.vietā ar 28 punktiem 45 mačos ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ".

Austrumu konferences līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 73 punkti 45 mačos, bet otrā ar 64 punktiem ir Omskas "Avangard". Tikmēr devītajā vietā ar 41 punktu 45 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star", no pirmā astoņnieka atpaliekot par diviem punktiem.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu