Menedžeris atklājis Usika nākamās cīņas potenciālos pretiniekus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/LETA

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks, visticamāk, debijas cīņu smagsvaru kategorijā aizvadīs pret Aleksandru Povetkinu no Krievijas vai Luisu Ortisu no Kubas, pavēstījis sportista menedžeris Aleksandrs Krasjuks.

Usiks, kurš ir absolūtais pasaules čempions boksā pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg), plāno karjeru turpināt smagsvaros.

31 gadu vecais Usiks profesionāla boksera karjerā vēl nekad nav zaudējis, izcīnot 16 uzvaras (12 nokauti).

"Patlaban mēs neveicam pārrunas, jo Usiks ar savu komandu ir devies atpūtā. Tomēr varu teikt, ka šobrīd ir problēmas ar pretinieku atrašanu smagsvaru kategorijā," portālā "Ring Side 24" citēts Krasjuks.

Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: ITAR-TASS/LETA

"Džozefs Pārkers un Džarels Millers ir atteikušies cīnīties, Karloss Takams izaicinājis Dereku Čisoru, bet Dilans Vaits visdrīzāk aprīlī cīnīsies pret Entoniju Džošua," pastāstīja Usika menedžeris.

"No labiem pretiniekiem Usika debijai smagsvaros atlikuši vairs tikai Aleksandrs Povetkins un Luiss Ortiss. 70% varbūtība, ka Usiks cīnīsies smagsvaros pret vienu no šiem pretiniekiem," atklāja Krasjuks.

39 gadus vecais Povetkins karjerā izcīnījis 34 uzvaras (24 nokauti) un piedzīvojis 2 zaudējumus. Pēdējo cīņu viņš aizvadīja pērn septembrī, piekāpjoties šobrīd pasaulē vadošajam smagsvaram Entonijam Džošua no Lielbritānijas.

Ortiss, kurš arī ir 39 gadus vecs, karjerā ticis pie 30 uzvarām (26 nokauti) un cietis vienu sakāvi - pērn martā pret ASV bokseri Deonteju Vailderu cīņā par WBC pasaules čempiona jostu.

Krasjuks arī pastāstīja, ka Usiks martā varētu aizvadīt dueli pirmā smagā svara kategorijā pret Krievijas bokseri Denisu Ļebedevu, ja neizdosies vienoties ar Povetkinu vai Ortisu par cīņu smagsvaros.

39 gadus vecais Ļebedevs ir bijušais pasaules čempions WBA un IBF versijās. Krievijas bokseris karjerā guvis 32 uzvaras (23 nokauti) un piedzīvojis 2 zaudējumus - pret tautieti Muratu Gasijevu un Vācijas pārstāvi Marko Huku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu