NHL līdere "Lightning" pirmo reizi kopš novembra paliek bez punktiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krievijas vārtsargs Andrejs Vasiļevskis
Krievijas vārtsargs Andrejs Vasiļevskis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdere Tampabejas "Lighting" sestdien pārtrauca sēriju, kurā tā 16 mačos pēc kārtas tika pie punktiem.

"Lightning" viesos ar 2:5 (1:2, 1:1, 0:2) piekāpās Sanhosē "Sharks" vienībai.

Uzvarētājiem ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Evanders Keins.

Tampas vienība iepriekšējo reizi pamatlaikā zaudējumu cieta 27.novembrī, kad mājās ar 1:3 atzina Anaheimas "Ducks" pārākumu.

"Bijām pelnījuši nedaudz vairāk, trīs reizes noklaudzinājām vārtu pārliktni. Atšķirībām no iepriekšējiem 16 mačiem, šī nebija mūsu spēle. Visu cieņu pretiniekiem," teica "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers.

Citā mačā Rietumu konferences vadošā komanda Kalgari "Flames" viesos ar 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Filadelfijas "Flyers", uzvaras vārtus gūstot Tomasam Džeimsam Brodijam.

Tikmēr "sauso" uzvaru svinēja Toronto "Maple Leafs", kas mājās ar 5:0 (2:0, 0:0, 3:0) sagrāva Vankūveras "Canucks".

"Maple Leafs" rindās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ostons Metjūss, kamēr vārtsargs Maikls Hačinsons izcīnīja pirmo "sauso" uzvaru pēdējo divu gadu laikā, atvairot 28 metienus.

Tāpat no līgas vadošajām komandām Nešvilas "Predators" viesos ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspēja Monreālas "Canadiens". Uzvarētājiem divus vārtus guva Kreigs Smits.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien piedzīvoja debiju NHL, tomēr viņa pārstāvētā Otavas "Senators" komanda cieta zaudējumu. "Senators" sestdien savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:0, 1:3, 1:1) piekāpās Minesotas "Wild" komandai, piedzīvojot jau septīto zaudējumu pēc kārtas.

Balcers šajā mačā laukumā pavadīja septiņas minūtes un 45 sekundes, kas bija mazākais spēles laiks komandā.

Balcers kļuvis par 22.Latvijas hokejistu, kurš spēlējis NHL.

Tikmēr, nespēlējot savainotajam latviešu uzbrucējam Zemgum Girgensonam, Bufalo "Sabres" viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās Bostonas "Bruins" hokejistiem, ciešot septīto zaudējumu pēdējās desmit spēlēs.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 66 punktiem 42 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 56 punktiem seko Toronto "Maple Leafs". Savukārt astotā ar 50 punktiem ir Bufalo "Sabres".

Savukārt pēdējā starp 16 vienībām ar 35 punktiem 42 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 56 punktiem 43 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 54 punktus 44 spēlēs guvusi Vegasas "Golden Knights", bet par punktu atpaliek Nešvilas "Predators" un Sanhosē "Sharks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu