Infografika: Anastasija Sevastova - Tīmea Bačinski

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anastasija Sevastova un Tīmea Bačinski
Anastasija Sevastova un Tīmea Bačinski Foto: AFP/Scanpix/TVNET kolāža

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Anastasija Sevastova pirmdien Austrālijas pilsētā Sidnejā WTA "Premier" sērijas turnīra pirmajā mačā tiksies ar Šveices tenisisti Tīmeu Bačinski. Mačs pēc nozīmes trešajā kortā būs ceturtais un varētu sākties ap plkst.7.30 pēc Latvijas laika.

Pasaules ranga 11.vietas īpašniece Sevastova šajā turnīrā izlikta ar devīto numuru, bet pirmajā kārtā viņai jātiekas ar reitinga 191. numuru Bačinski.

Sākotnēji izlozē Sevastovai tika planētas devītā rakete Kiki Bertensa no Nīderlandes, taču traumas dēļ no turnīra attiecās vairākas tenisistes, kā rezultātā, pārdalot pretinieces, liepājniece pretī saņēma Bačinski.

Abām tenisistēm šī būs pirmā savstarpējā spēle.

Sevastova sezonu iesāka ar ceturtdaļfināla sasniegšanu Brisbenas WTA "Premier" sērijas turnīrā, kamēr Bačinski Šeņdžeņas WTA "International" pirmajā kārtā atzina slavenās krievietes Marijas Šarapovas pārākumu.

Bačinski 2017.gadu traumas dēļ noslēdza priekšlaicīgi un iepriekšējā sezonā cieta zaudējumus deviņās pirmajās spēlēs, pirmo uzvaru svinot tikai septembrī ITF līmeņa turnīrā. Sezonu zemākas raudzes mačos viņa noslēdza salīdzinoši veiksmīgi, bet WTA tūrē tika tikai pie trim uzvarām pamatturnīru spēlēs.

Karjeras laikā viņa izcīnījusi četrus WTA titulus. 2016.gadā šveiciete WTA rangā sasniedza devīto vietu.

Otrajā kārtā šā mača uzvarētāja tiksies ar slovākieti Dominiku Cibulkovu (WTA 25.) vai rīkotāju speciālo ielūgumu saņēmušo austrālieti Samantu Stosuru (WTA 74.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu