Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

Horoskops visai nedēļai

PIRMDIENA

AUNS Svarīgi koncentrēties patiesi būtiskajam, aizmirstot sīkās nebūšanas, kā arī neļaut ikdienas šķēršļiem izsist sevi no līdzsvara. Šodien atbilstošāks brīdis, lai strādātu vienatnē.

VĒRSIS Tu skaidri apzināsies, ka rezultāti sasniedzami nopietnā darbā, pārvarot dažādas grūtības, tai skaitā pārpratumus ar sadarbības partneriem. Dienas izskaņā būsi pārsteigts par to, cik daudz būsi paveicis.

DVĪŅI Lielisks brīdis, lai papildinātu savas zināšanas, smeltos pieredzi no dzīvesgudrākiem kolēģiem. Pašam padosies visu veidu analītiskais un pētnieciskais darbs, jaunu lietišķo kontaktu veidošana.

VĒZIS Vēlams neļaut privātās dzīves nebūšanām ietekmēt panākumus profesionālajā jomā. Ja radušās nesaskaņas ar otro pusīti, tās vislabāk palīdzēs atrisināt sirsnīga izrunāšanās, kopīga kompromisa meklēšana.

LAUVA Tev nedēļa iesāksies uz aktīvas nots. Vajadzēs tikt galā ar darbiem, kuri, visticamāk, būs uzkrājušies vēl no pagājušās nedēļas. Ja tev kārtojamas naudas lietas, tās labāk īstenot dienas pirmajā pusē.

JAUNAVA Iespējams, liksi pamatus jaunam un daudzsološam projektam. Svarīgs priekšnosacījums panākumiem būs labas saskarsmes prasmes un spēja izrādīt iniciatīvu, uzņemties papildu pienākumus.

SVARI Notikumu attīstība var prasīt ieviest dažas pārmaiņas darba organizācijā. Esi atvērts pret visu veidu jauninājumiem, jo tieši tie ļaus sasniegt augstākus profesionālos rādītājus. Vakarā velti laiku ģimenei.

SKORPIONS Vajadzēs gana lielu pacietību un neatlaidību, lai sasniegtu nospraustos rezultātus. Centies būt vērīgāks pret likteņa sniegtajām norādēm, rūpīgāk ieklausies sev piemītošajā intuīcijā.

STRĒLNIEKS Tu lieku reizi apliecināsi savu oratora talantu. Saskarsmē ar apkārtējiem iegūsi zinoša, erudīta cilvēka slavu. Lai diena būtu patiesi izdevusies, nekļūsti paviršs, kārtojot juridiska rakstura jautājumus.

MEŽĀZIS Zināmas raizes var sagādāt sadarbības partneris, kurš nespēs laikā izpildīt solīto, līdz ar ko iekavēs tavus šā brīža plānus. Notikumu virzība var likt samērā būtiski mainīt sākotnējās ieceres.

ŪDENSVĪRS Veiksme smaidīs visu veidu radošajos projektos, ar reklāmu, prezentācijām saistītajā. Ar kolēģiem, priekšniecību spēsi saprasties no pusvārda, kas palīdzēs ātrāk sasniegt kāroto.

ZIVIS Nevajadzētu ļaut apkārtējiem ietekmēt savus lēmumus. Centies būt pastāvīgāks, vairāk paļauties uz savām zināšanām, pieredzi. Šis nav piemērotākais brīdis, lai veiktu lietišķa rakstura pārrunas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu