Balcers: Sajūta ir tiešām brīnišķīga

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators

Pēc sava pirmā vārtu guvuma Nacionālajā hokeja līgā (NHL) latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers bija priecīgs, ka viņam atzīmēties pasaules spēcīgākajā čempionātā izdevies tik ātri.

21 gadu vecais Balcers svētdien guva vārtus jau savā otrajā NHL spēlē, kamēr viņa pārstāvētā Otavas "Senators" savā laukumā ar rezultātu 4:5 (0:2, 4:2, 0:1) piekāpās Karolīnas "Hurricanes" vienībai, ciešot astoto zaudējumu pēc kārtas.

"Tas ir lieliski, ka jau tik ātri varēju gūt savus pirmos vārtus NHL. Sajūta ir tiešām brīnišķīga," pēc mača teica Balcers.

Zīmīgi, ka "Senators" sestdien un svētdien aizvadīja spēles pateicīgā laikā arī Latvijas hokeja līdzjutējiem, mačiem sākoties jau plkst.20 pēc Latvijas laika.

"Protams, tik agra spēle to ļāva skatīties arī cilvēkiem manās mājās. Latvijā tas ir plkst.20 vakarā, līdz ar to spēli varēja vērot arī mani vecāki un citi man tuvi cilvēki," gandarīts bija Balcers.

Savos pirmajos divos NHL mačos Balcers gan pie ievērojama spēles laika vēl nav ticis, spēlējot mazāk par desmit minūtēm ik spēlē.

"Pirmajā spēlē sajutu, kāds šeit ir hokejs. Otrajā mačā jau jutos labāk un centos izveidot saspēli, spēlēt vienkārši," izteicās latvietis.

Balcers kļuvis par 15.Latvijas hokejistu, kurš guvis vārtus NHL regulārā čempionāta spēlēs. Tikai deviņi no 19 latviešu laukuma spēlētājiem guvuši vārtus savās debijas sezonās.

"Senators" komanda gan ir starp vājākajām NHL - pašlaik tai ir astoņu zaudējumu sērija, turklāt vienība ar 35 punktiem 43 spēlēs ir Austrumu konferences pēdējā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu