Jaunā gada skaļākais notikums: Intars Busulis nomet 10kg un atklāj Latvijai savu noslēpumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šova "X Faktors" mentors, mūziķis Intars Busulis 2019.gadu iesāk ar iespaidīgām pārvērtībām - nomestiem 10 kg liekā svara. Intervijā Intars stāsta, kā viņam izdevās tik īsā laikā sasniegt lielisko rezultātu, kā arī aicina Tevi pieteikties tievēšanas izaicinājumam, lai šo gadu sāktu ar perfektu augumu!

Intar, izstāsti, kas ir mainījies Tavā dzīvē, kopš sāki lietot MonacoFit.com programmu?

Tagad pēc tievēšanas maratona ir daudz vieglāka sajūta, vieglāk var uzskriet pa trepēm. Es jau nesaku, ka es pirms tam to nevarēju, bet tagad tā viegluma sajūta ir parādījusies. Var arī normāli aizsiet kurpes... Mašīnā, ja kaut kas nokrīt pie pedāļiem, tad vari aizsniegties, un nav tur nekādas problēmas, ka traucētu kuņģis, kad viss savelkās un tu ar sarkanu seju uzliecies augšā.. (smejas). Tagad mēs visi (arī grupas "Baritoni" dalībnieki) varam teikt, ka mums visiem ir sācies cits posms. Mēs esam gan vizuāli, gan garīgi kļuvuši par citiem cilvēkiem. Tas ir baigi forši!

Ko esi darījis iepriekš, lai noturētu sevi formā?

Jau agrāk esmu strādājis, un zināmus rezultātus jau sasniedzu. Bet tad sāku slinkot, pat nezinu, kas tur notika. Vingrošana arī nebija sveša, esmu gājis arī uz sporta zāli. Ik pa laikam skrienu, bet mans uzturs veinkārši nebija īstais. Tagad tā skriešana kopā ar īsto uzturu - baigi labs rezultāts.

Foto: Publicitātes foto

Kas jauns Tavā ikdienā, sekojot līdzi MonacoFit.com ēdienkartei?

Pēc programmas uzsākšanas, pavisam noteikti ir mainījušies mani ēšanas paradumi. Programmā ir tādas ēdienu receptes, kas garšo tieši man. Vispār tur jebkurš var saklikšķināt to, kas viņam garšo un uztura plāns sastādās dažās sekundēs. Visforšākais, ka veselīga ēdienkarte un sabalansēts uzturs var būt tik daudzveidīgs un garšīgš. MonacoFit.com ēdieni ir ļoti interesanti un viegli pagatavojami. Vienmēr jutos paēdis.

Vai bija viegli sevi motivēt vingrot, ņemot vērā ikdienas steigu?

Jā, noteikti bija viegli. Visvairāk motivēja rezultāti, kas parādījas jau drīz pēc programmas uzsākšanas. Sākumā biju domājis, ka tievēšanas izaicinājuma laikā nometīšu 6 kg liekā svara, bet rezultāts pārsteidza mani pašu - esmu nometis 10 kg. Es jūtos tik labi un enerģiski ikdienā, ka arī turpmāk, pēc šī tievēšanas maratona beigām, plānoju pieturēties pie šī uztura plāna.

Jau tagad Tev ir izdevies sasniegt lielisku rezultātu! Ko Tu ieteiktu tiem, kuri grib, bet nevar saņemties, lai sāktu strādāt pie sevis?

Es ieteiktu vismaz pamēģināt, kā tas ir. Jo galvenais jau ir iesākt un noturēties kaut neilgu laiku. Tikai tad var redzēt, vai tas der! Mans rezultāts ir vienkārši ideāls. Par sevi es arī tā varu teikt - pilnīgi cits džeks! MonacoFit.com ir pareizā izvēle!

Un ko gaidi Tu? Tagad ir īstais brīdis, lai pieteiktos MonacoFit.com programmai un Jaunajā gadā izskatīties lieliski!

Nekavējies un piesakies tagad - izvēlies MonacoFit.com plānu šodien un iegūsti sen kāroto augumu!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu