Gorkšs: Vienošanās ar jauno izlases galveno treneri ir gandrīz panākta

Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Gorkšs
Kaspars Gorkšs Foto: Paula Čurkste/LETA

Vienošanās ar Latvijas futbola izlases galveno treneri ir gandrīz panākta, vien atlicis vienoties par pāris līguma detaļām, pirmdien sarunā ar TVNET pastāstīja Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Kaspars Gorkšs.

Iepriekš medijos ziņoja par dažādiem iespējamajiem variantiem, kurš varētu kļūt par nākamo Latvijas izlases vadītāju. Viņu vidū bija gan Latvijas čempionvienības "Riga" galvenais treneris Viktors Skripņiks, cits ukrainis Romans Grigorčuks, slovēnis Slaviša Stojanovičs un pat Latvijas U-21 izlases galvenais treneris un LFF sporta direktors Dainis Kazakevičs.

Gorkšs arī pirmdien vēl neatklāja potenciālā jaunā galvenā trenera uzvārdu, kā arī nekomentēja, vai tas ir tas pats speciālists, ar kuru noritēja sarunas pagājušā gada nogalē.

"Esmu optimistiski noskaņots un domāju, ka jau tuvākajā laikā uzzināsit viņa vārdu. Mērķis ir vienoties par atlikušajām līguma detaļām līdz nākamajai LFF valdes sēdei 15.janvārī. Vairs nediskutējam par atalgojuma apmēru, bet gan par dažām citām niansēm," joprojām noslēpumains bija Gorkšs.

Gorkšam kā LFF prezidentam valde uzticējusi vienpersoniski izraudzīties izlases nākamo galveno treneri. Pagājusā gada nogalē arī LFF vadītājs medijiem sacīja, ka vienošanās ar jauno galveno treneri jau gandrīz panākta, bet viņam vēl jānoslēdz savas darba attiecības ar klubu.

Latvijas futbola valstsvienība 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā spēlēs G grupā ar Polijas, Austrijas, Izraēlas, Slovēnijas un Maķedonijas izlasēm. Kvalifikācijas turnīrs sāksies jau martā un noslēgsies novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu