Infografika: Aļona Ostapenko - Ešlija Bārtija

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko un Ešlija Bārtija
Aļona Ostapenko un Ešlija Bārtija Foto: AFP/Scanpix/TVNET kolāža

Latvijas dāmu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko otrdien aizvadīs Austrālijā notiekošā Sidnejas WTA "Premier" vienspēļu turnīra pirmās kārtas maču pret mājinieci Ešliju Bārtiju. Spēles sākums paredzēts ne agrāk par plkst 4.30 pēc Latvijas laika. 

Ostapenko un Bārtijas duelis būs dienas otrā spēle uz centrālā laukuma.

Latvijas tenisiste pasaules rangā patlaban ieņem 22. vietu, bet Austrālijas sportiste ierindojas 15. pozīcijā. 

Abas tenisistes savā starpā spēkojušās divas reizes. Abi dueļi notika 2017. gadā - Romas (Itālija) turnīrā uz māla seguma trīs setos uzvarēja Ostapenko, bet Uhaņā (Ķīna) uz cietā seguma divos setos pārāka bija Bārtija.

Sidnejā notiekošais turnīrs risinās uz cietā seguma laukumiem.

Ostapenko un Bārtijas dueļa uzvarētāja turnīra otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā spēkosies ar pasaules ranga līderi Rumānijas tenisisti Simonu Halepu, kurai pirmā kārta ir brīva.

Sidnejas dubultspēļu turnīrā Ostapenko jau aizvadījusi pirmās kārtas maču, kur viņa pārī ar amerikānieti Sloeinu Stīvensu piedzīvoja zaudējumu.

Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova pirmdien Sidnejas turnīra pirmajā kārtā negaidīti piekāpās Šveices tenisistei Tīmeai Bačinski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu