Gatis Gricinskis nosaukts par OHL decembra labāko spēlētāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gatis Gricinskis (no labās)
Gatis Gricinskis (no labās) Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Par Optibet Hokeja līgas (OHL) decembra mēneša labāko spēlētāju jeb MVP atzīts Gatis Gricinskis no čempionāta līdervienības HK "Mogo".

Pagājušā mēneša piecās spēlēs 30 gadus vecais Gricinskis izcēlās ar četriem vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm partneriem.

Spilgtāko spēli Gricinskis aizvadīja 22.decembrī pret "Lido", izceļoties ar vārtiem un četrām piespēlēm, bet 19.decembra duelī pret "Prizma" vienību Gricinskis iekrāja 1+2.

Šīs sezonas 23 mačos Gricinskis kopumā guvis 10 vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles partneriem, rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņemot dalītu ceturto vietu.

OHL čempionāta kopvērtējumā "Mogo" ar 54 punktiem 23 mačos atrodas līderpozīcijā.

Atgādināsim, ka par OHL čempionāta septembra mēneša labāko spēlētāju tika atzīts HK "Prizma" vārtsargs Jānis Auziņš, oktobrī šo godu izpelnījās Vladislavs Adeļsons no "Zemgale/LLU", bet par novembra MVP tika nosaukts 17 gadus vecais Kristaps Skrastiņš (HS "Rīga").

Optibet hokeja līgas mēneša vērtīgāko spēlētāju nosaka čempionāta organizatori, statistiķi un LHF darbinieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu