Mūžībā devusies "Ekstrasensu cīņu" zvaigzne Darja Voskobojeva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

6. janvārī pēc ilgas cīņas ar slimību mirusi šova "Ekstrasensu cīņas" 17. sezonas fināliste Darja Voskobojeva, ziņo Krievijas mediji. Skumjo vēsti apstiprināja arī viņas šova kolēģi, ekstrasensi Antons Mamons, Vlads Kadoni un Nikola Kuzņecova.

Lai gan oficiāli nav publiskots Voskobojevas nāves iemesls, tiek ziņots, ka sieviete ilgus gadus cīnījusies ar kādu onkoloģisku saslimšanu, ko vietnē "Instagram" apstiprinājusi arī Kuzņecova, rakstot, ka "vēzis ir muļķis".

"Man trūkst vārdu... Mēs nebijām draugi, bet es ļoti cienīju Darju! Šobrīd mana sirds no šausmām ir sažņaugusies... Cik dzīvība ir trausla," rakstīja Mamons, publiskojot kopbildi ar Voskobojevu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Антон Мамон (@antonfeliz) on

Līdz pēdējai dienai ekstrasense bija aktīva sociālo tīklu lietotāja, kurā ar pozitīviem ierakstiem centās uzmundrināt savus sekotājus, aicinot samazināt "fizisko un garīgo slodzi".

Vēl 6. janvārī ekstrasensei bija jāpiedalās Ziemassvētkiem veltītā pasākumā, bet tas tika atcelts. "Cienījamie draugi, personisku apstākļu dēļ pasākums tiek atcelts. Atvainojamies visiem, kas ieradās, lai mūs ieraudzītu," liecina Voskobojevas sociālajos tīklos publicētais paziņojums.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Voskoboeva (@voskoboeva_daria) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Voskoboeva (@voskoboeva_daria) on

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu