VEF Kultūras pilī "Melodiju serpentīna" jaunās programmas koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau no šī vakara visu paaudžu latviešu mūzikas cienītāji tiek ielūgti kopā pavadīt sirsnīgus atmiņu vakarus VEF Kultūras pilī. Vairākos koncertos, kas atklās 2019. gada Latvijas koncertu dzīvi un notiks no 7. līdz 20. janvārim, būs iespēja atcerēties vai iepazīt no jauna dziesmas, kas tapušas latviešu estrādes ziedu laikos no 1958. līdz 1988. gadam.

20. gadsimta skaistākās latviešu estrādes melodijas, kas tapušas pirms 30, 40, 50, pat 60 gadiem, ļaus kavēties atmiņās par lielajiem dzīves notikumiem, kas risinājās skolas laikā. Koncertsērijas ‘’Melodiju serpentīns. Skolas gadi’’ programmā skanēs četrdesmit piemirstas, bet labi pazīstamas un populāras latviešu estrādes zelta fonda melodijas - “Silavas valsis” (1959), “Atvadas vasarai” (1969), “Caur manu sirdi naivu” (1975), “Vasarnieku rudens” (1979), “Ar mīlestības pinekļiem” (1981) “Paņemt tevi aiz rokas” (1983), un daudzas citas.

Kopā ar vakara vadītāju Valteru Krauzi, solistiem Ievu Kerēvicu, Gintu Krievkalnu, Kristīni Zadovsku, Jāni Apeini, Andri Ērgli un Mārtiņu Ruski, ‘’Melodiju Serpentīna’’ deju trupu, sieviešu vokālu grupu un instrumentālo ansambli Kristapa Krievkalna vadībā, daļai skatītāju būs iespēja atcerēties 20. gadsimta estrādes mūzikas un sadzīves līkločus, savukārt jaunākajiem koncertu apmeklētājiem šī būs unikāla iespēja iepazīt vecāku un vecvecāku iemīļoto latviešu estrādi, tā laika dzeju un koncertu estētiku.

Biļetes var iegādāties “Biļešu serviss” kasēs visā Latvijā 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu