Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Liec lietā sev piemītošās līdera dotības, organizatorisko talantu. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem centies būt nedaudz diplomātiskāks, rūpīgāk pārdomāt paša sacīto. Dienas izskaņā esi uzmanīgs pie stūres.

VĒRSIS Labā oma veicinās panākumus darba lietās. Piemērots brīdis, lai pievērstos ar tirdzniecību, pedagoģiju, psiholoģiju saistītajiem projektiem. Mīlas dzīvē iespējami patīkami notikumu pavērsieni.

DVĪŅI Aktīvi iesaistīsies sabiedriskajos procesos, diskutēsi ar apkārtējiem par ekonomiskajiem, politiskajiem jautājumiem. Pielūko, lai lielajā steigā, raibo notikumu virpulī, nepiemirsti kādu svarīgu tikšanos!

VĒZIS Šodien vēlams atturēties skaidrot nopietnus attiecību jautājumus. Labāk veltīt savu uzmanību ikdienišķu pienākumu veikšanai. Kādam Vēža zīmes pārstāvim var izdoties uzlabot savus ienākumus.

LAUVA Nevajadzētu ļaut savai ugunīgajai dabai radīt saspīlējumus attiecībās ar augstākstāvošajiem. Esi piezemētāks, lietišķāks, veicot pārrunas ar priekšniecību. Vēlams atturēties no lielākiem pirkumiem.

JAUNAVA Situācija no tevis var prasīt spēju uzņemties līdera lomu, kā arī neapjukt un pieņemt pareizos lēmumus, esot saspringtākos apstākļos. Tu droši varēsi paļauties uz savām analītiķa un organizatora dotībām.

SVARI Šodien svarīgi neslinkot, bet gan mērķtiecīgi virzīt savu enerģiju iepriekš nosprausto plānu īstenošanā. Centies aktīvāk izmantot sev piemītošās pielāgošanās spējas, kā arī diplomāta talantu.

SKORPIONS Pratīsi vadīt visu veidu pārrunas, pārliecināt līdzcilvēkus. Šī var būt zīmīga diena Skorpioniem, kuri saistīti ar masu medijiem, politiku, finanšu sfēru. Ģimenes dzīvē tev nāksies būt piekāpīgākam.

STRĒLNIEKS Apkārtējie apskaudīs to vieglumu, pat rotaļīgumu, ar kādu spēsi īstenot ikdienas darbus. Tu droši vari ķerties klāt sarežģītākiem darbiem, uzņemties jaunas lietišķās saistības. Dienas izskaņu velti sev.

MEŽĀZIS Tavu prātu šodien var nodarbināt privātās dzīves nianses. Nav izslēgts, ka attiecībās ar otro pusīti būs parādījies zināms saspīlējums. Lai risinātu radušos sarežģījumus, esi atklāts un atturies no ietiepības.

ŪDENSVĪRS Nepārdzīvo, ja plānoto neizdodas sasniegt ar pirmo piegājienu, atceries, ka panākumus gūs tieši neatlaidīgākie! Dienas pirmajā pusē vajadzētu būt piesardzīgākam juridiskajos jautājumos.

ZIVIS Sekmīgi tiksi galā ar ikdienas darbiem. Nav izslēgts, ka pratīsi atrast laiku arī privāto jautājumu risināšanai. Saskarsmē ar otro pusīti viegli radīsi kopīgu valodu. Vakars solās paiet romantiskās noskaņās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu