Gerhards nosauc prioritātes lauksaimniecības nozarē (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemkopības ministrs Kaspars Gerhards
Zemkopības ministrs Kaspars Gerhards Foto: Edijs Pālens/LETA

Zemkopības ministra amata kandidāta Kaspara Gerharda (VL-TB/LNNK) prioritātes ministra amatā būs arī Latvijas lauksaimniecības konkurētspējas stiprināšana un bioloģiskā lauksaimniecības attīstīšana, šodien, 7. janvārī, žurnālistiem pastāstīja politiķis.

Saistīta prioritāte ir arī lauksaimnieku interešu aizstāvība Eiropas Savienībā, pauda Gerhards.

Tāpat svarīgi būs jautājumi, kas saistīti ar lauku apdzīvotību, tajā skaitā nodrošinot iespēju laukos dzīvojošajiem strādāt ne tikai lielajās zemnieku saimniecībās, bet arī alternatīvās darba vietās, tajā skaitā arī mazajās saimniecībās.

Zemkopības ministra amata kandidāts iecerējis tikties ar lauksaimnieku organizācijām, lai pārrunātu nozares aktuālos jautājumus.

Kā ziņots, Valsts prezidents Raimonds Vējonis premjera amatam nolēmis nominēt "Jaunās Vienotības" (JV) politiķi, Eiropas Parlamenta (EP) deputātu Krišjāni Kariņu.

Kariņš piedāvājis veidot valdību, kurā būtu pārstāvētas piecas partijas - "Jaunā Vienotība", Jaunā konservatīvā partija (JKP), "KPV LV", "Attīstībai/Par" (AP) un "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK).

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu