"Gribi mieru, gatavojies Kariņam!" Tviteris izsakās par Vējoņa izvēli (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partiju apvienības "Jaunā Vienotība" pārstāvji - labklājības ministrs Jānis Reirs (no kreisās), "Jaunā Vienotība" premjera amata kandidāts, Eiropas Parlamenta deputāts Krišjānis Kariņš un ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Rīgas pilī.
Partiju apvienības "Jaunā Vienotība" pārstāvji - labklājības ministrs Jānis Reirs (no kreisās), "Jaunā Vienotība" premjera amata kandidāts, Eiropas Parlamenta deputāts Krišjānis Kariņš un ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Rīgas pilī. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Valsts prezidents Raimonds Vējonis premjera amatam nolēmis nominēt "Jaunās Vienotības" (JV) politiķi, Eiropas Parlamenta (EP) deputātu Krišjāni Kariņu. Kā allaž, par valstī notiekošo ir kas sakāms ne tikai politologiem, bet arī soctīklu lietotājiem. 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu