"Palladium" vācu elektroniskās mūzikas zvaigzne "Apparat"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

10. aprīlī koncertzālē "Palladium" pirmo reizi notiks vācu elektroniskās mūzikas mākslinieka "Apparat" koncerts.

Līdz ar šī martā plānotā albuma iznākšanu mākslinieks ieplānojis apjomīgu Eiropas koncertturneju. Mūziķis savos koncertos bieži uzstājas ar instrumentālo pavadījumu - sākot ar klasiskiem stīgu instrumentiem, beidzot ar bungām un sintezatoriem, kas kopā ar "Apparat" maigo, bet izteiksmīgo vokālu rada īpaši emocionālu muzikālo pieredzi, norādīja Skrējāne.

Mūziķis savu karjeru sāka vairāk nekā pirms 20 gadiem. Kopš tā laika viņš izdevis sešus solo albumus, trīs albumi kopā ar leģendāro vācu elektroniskās mūzikas grupu "Moderat", kā arī daudzus mini albumus, singlus, "DJ-Kicks mix" un citas muzikālās sadarbības rezultātus.

Sākotnēji "Apparat" radītā mūzika vairāk balstījās "tehno" un deju mūzikas ritmos, taču, laikam ejot, mūziķis pārgāja uz ambientām noskaņām, koncentrējoties uz jaunu skaņu ne ritmu radīšanu. Pēdējos gados "Apparat" mūzika tikusi plaši izmantota televīzijas seriālu un kino skaņu celiņos, par savu darbu iegūstot ievērojamu atzinību. Viņa darbs pie filmas "Capri - Revolution" (2018) uzvarēja Venēcijas kinofestivālā, iegūstot labākā filmas skaņu celiņa jeb "Best Soundtrack" balvu.

"Savas veiksmīgās darbības dēļ, "Apparat" noteikti būtu iekļaujams elektroniskās mūzikas slavas zālē. Viņa radītā mūzika ir novatoriska, mūsdienīga un ir atstājusi būtisku ietekmi uz pasaules elektronisko mūziku," teikts paziņojumā.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu