Jānis Aišpurs pēc paziņojuma par aiziešanu no ģimenes sācis kopdzīvi ar Aiju Andrejevu (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

​Pērn kļuva zināms, ka grupas “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs (38) vairs nedzīvo kopā ar sievu, interjera dizaineri Madaru Līviņu-Aišpuri, ar kuru bija precējies kopš 2006. gada un kopā audzina divas meitas. Tagad žurnāls “Privātā Dzīve” vēsta, ka baumas apstiprinājušās un mūziķis sācis kopdzīvi ar kolēģi – dziedātāju Aiju Andrejevu (32).

«Jā, tas vairs nav noslēpums. Tā ir. Varu apstiprināt, ka mums ir attiecības, bet mēs vēl neesam gatavi publiski par tām runāt. [..] esam savstarpēji vienojušies, ka pagaidām nekomentēsim,» izdevumam atzina Andrejeva.

“Dažas lietas ir stiprākas par mums, un mēs varam plānot vai neplānot - tās vienkārši notiek ar mums, ierauj mūs savā varā un nerēķinās, vai gribam to vai ne,” intervijā ar mūziķi un žurnālistu Jāni Žildi šoruden atklāja Aišpurs.

Kā jau ziņots, 2018. gada septembrī nāca klajā grupas “The Sound Poets” jaunais albums ar nosaukumu “Trīs”, kurā iekļautas 11 kompozīcijas latviešu valodā. Pēc tā prezentēšanas, 20. oktobrī, mūziķi priecēja ar lielkoncertu "Arēnā Rīga".

TVNET gada albumu topā "Trīs" ierindots 5. vietā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu