Japānas cīkstonis Nasukava atbildējis Makgregora izaicinājumam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tenšins Nasukava
Tenšins Nasukava Foto: EPA/Scanpix

Nesen skandalozais īru jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Konors Makgregors izaicināja uz cīņu Tenšinu Nasukavu, kurš atbildi parādā nepalika un aicināja Makgregoru stāties viņām pretī pēc kikboksa noteikumiem, turklāt japāņa svara kategorijā. 

20 gadus vecais Nasukava neilgi pirms gadu mijas savā dzimtenē tikās ar amerikāņu boksa zvaigzni Floidu Meivezeru junioru, kurš savu pretinieku pirmajā raundā trīsreiz aizsūtīja nokdaunā un pēc tam japāņa treneris nolēma cīņu pārtraukt. 

Makgregors sociālajā tīklā "Twitter" rakstīja: "Vēlos doties uz Tokiju un cīnīties ar Nasukavu pēc MMA noteikumiem. Līdz šai vasarai. Lūdzu, organizējiet šo cīņu nekavējoties. Ar cieņu, čempionu čempions."

Tagad Nasukava viņam atbildējis. 

"Dārgais Makgregor! Paldies, ka atceraties manu vārdu. Man ir liels gods, ka pat jūs vēlaties ar mani cīnīties," tviterī raksta japānis. "58 kg svara kategorija, kikboksa noteikumi, un mēs, visticamāk, tuvākajā laikā nonāktu līdz ringam."

Makgregora svars ir ap 70 kg. 

Nasukava karjerā aizvadījis 27 cīņas kikboksā (21 nokauts), visās gūstot uzvaru. Savukārt Makgregors MMA karjerā piedalījies 25 cīņās, kurās svinējis 21 uzvaru. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu