Liene Šomase jūsmo par tikšanos ar pašu Emīlu no “Emīla nedarbiem”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

​Pašmāju dziedātāja Liene Šomase (32) pēc uzstāšanās koncerttūrē "Prieks kopā būt" Latgales vēstniecībā “Gors” sociālajos tīklos ievietojusi foto, kurā redzama pozējam kopā ar Emīla lomas atveidotāju Māri Zonnenbergu-Zambergu no 1985. gadā iznākušās tautā mīlētās Vara Braslas filmas «Emīla nedarbi». 

“Re kā. Izrādās, mūsu koncerttūrē "Prieks kopā būt" ir pats Emīls no filmas "Emīla nedarbi",” priecājās slavenība. Uz dziedātājas Lienes Greifānes jautājumu, vai tiešām tas ir viņš, Šomase atbildēja: “10000%”

Intervijā ar TVNET Māris savulaik atklāja, ka pie Emīla lomas sešu gadu vecumā tika nejauši. Meklējot lomai atbilstošus zēnus, Rudbāržu bērnudārzā ieradās filmēšanas grupa no Rīgas kinostudijas. Māra mamma tolaik strādāja par grāmatvedi, bet tēvs par autovadītāju. «Kāpēc meklēja laukos? Tāpēc, ka tajos gados laukos bija daudz bērnu.» Pēc tam sekoja atlases otrā kārta Kuldīgā un kino proves Rīgā, Brīvdabas muzejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu