Brāļi Dukuri trijniekā pirmajos Eiropas čempionāta treniņbraucienos

Sacensību apritē atgriežas Priedulēna
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tomass Dukurs
Tomass Dukurs Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Brāļi Martins un Tomass Dukuri uzrādījuši labus rezultātus pirmajos treniņbraucienos, gatavojoties Eiropas čempionātam (EČ) skeletonā, kas šajā nedēļas nogalē risināsies Kēnigszē trasē Vācijā. Sacensību apritē pēc savainojuma sadziedēšanas atgriezīsies Latvijas labākā skeletoniste Lelde Priedulēna. 

Treniņbraucieni tika sadalīti divās grupās. Visi Latvijas pārstāvji, tajā skaitā Ivo Šteinbergs, startēja otrajā. 

Pirmajā braucienā otro ātrāko laiku (52,71 sekunde) uzrādīja Tomass Dukurs, bet Martins Dukurs bija trešais. Viņš trasi veica 52,90 sekundēs. Tikmēr Šteinbergs ar laiku 56,01 sekunde ierindojās 22. pozīcijā 27 dalībnieku konkurencē. 

Abos braucienos ātrākos laikus uzrādīja 2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu čempions Sunbins Juns no Dienvidkorejas. Pirmo braucienu veica 52,51 sekundē, otro 53,01. 

Tikmēr Priedulēna, kura šosezon vēl sacensībās nav piedalījusies, abos braucienos uzrādīja 14. rezultātu - 54,90 un 55,48 sekundes. Jāpiebilst, ka kungi startēja kopā ar dāmām. 

Otrajā braucienā otrais ar laiku 53,02 sekundes bija visu laiku titulētākais skeletonists Martins Dukurs, kamēr trešais bija Tomass Dukurs, kurš trasi veica 53,13 sekundēs. 

Otrajā braucienā M. Dukurs Junam piekāpās vien par 0,01 sekundi. 

Šteinberga rezultāts otrajā braucienā bija 55,36 sekundes, kas viņam deva 12. vietu. 

Skeletonisti pēdējos treniņbraucienus aizvadīs ceturtdien, bet sacensības sievietēm un vīriešiem notiks dienu vēlāk. Sacensības Kēnigszē vienlaikus būs arī Pasaules kausa posms. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu