Ankipāns: Uzbrucēji atstāja aizsargus bez palīdzības

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Edijs Pālens / LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucēji otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā nebija lieli palīgi vienības aizsargiem, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" viesos 18 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida vārtus un pagarinājumā ar rezultātu 2:3 (2:1, 0:0, 0:1, 0:1) piekāpās aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajai Čerepovecas "Severstaļ".

"Pretinieki mūs apspēlēja un izcīnīja pelnītu uzvaru. Esam apmierināti ar vienu punktu, kas ļoti noder cīņā par izslēgšanas turnīru. Mūsu uzbrucēji šajā spēlē atstāja aizsargus bez palīdzības. Domāsim, kā ar to tikt galā un nākamajā spēlē rādīsim labāku sniegumu," pēc mača pauda Ankipāns.

Tikmēr pretinieku galvenais treneris Andrejs Rjazins pauda, ka ir ļoti apmierināts ar izcīnītajiem diviem punktiem.

"Labi sākām un guvām vārtus, bet palikām izlaidīgi, kas palīdzēja pretiniekiem pagriezt spēles gaitu. Esmu ļoti gandarīts, ka komanda ticēja sev un līdz beigām cīnījās visi četri uzbrucēju trijnieki," teica Rjazins.

"Dinamo" otrajā un trešajā trešdaļā pa pretinieku vārtiem meta vien trīs reizes, kamēr pašiem bija jātiek galā ar 27 raidījumiem.

"Mēs pieļāvām kļūdas, sasteidzām lēmumus. Pārsvarā spēlējām aizsardzībā un atsitāmies. Spēles izskaņā nospēlējām neprecīzi, pieņemot nepareizu lēmumu, kas noveda pie zaudētiem vārtiem. Ar Čerepovecas komandu pārsvarā mums ir ļoti grūta cīkstēšanās," kluba mājaslapā citēts uzbrucējs Frenks Razgals.

Pagarinājumā vārtus guva rīdzinieku aizsargs Jānis Balinskis, taču aizmugures dēļ vārti netika ieskaitīti.

"Papildlaikā neieskaitītie vārti tomēr nedaudz salauza spēli. Bija sajūta, ka darbs ir padarīts. Tad centāmies turpināt un vēlreiz gūt vārtus, taču šoreiz neizdevās. Veiksme šodien bija viņu pusē," atzīmēja Razgals.

Latvijas komandai pēdējā laikā uzvaras mijušās ar zaudējumiem, taču tā joprojām reāli cīnās par vietu Gagarina kausā, jo no pirmā astoņnieka to šķir viens punkts.

Rīgas "Dinamo" ar 45 punktiem 46 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, kamēr "Severstaļ" ar 30 punktiem 46 cīņās šajā konferencē ir priekšpēdējā 11.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu