Britu policija sākusi izmeklēt lietu pret "Chelsea" faniem par uzbrukumu sievietēm

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Londonas "Chelsea" līdzjutēji
Londonas "Chelsea" līdzjutēji Foto: AFP/SCANPIX

Lielbritānijas varas iestādes sākušas izmeklēt lietu pret aptuveni 20 Anglijas premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" faniem, kuri vilcienā seksuāli aizskāruši sievietes un apvainojuši viņas ar rasistiskiem saukļiem. 

Incidents noticis pēc 22. decembra premjerlīgas spēles, kad "Chelsea" savā laukumā tikās ar Lesteras "City" komandu. Līdzjutēji devušies mājup ar vilcinu maršrutā Londona - Vustera un tajā veltījuši rasistiskus saukļus un seksuāli uzmākušies daiļā dzimuma pārstāvēm.

Izdevums "The Guardian" vēsta, ka šie vīrieši, visticamāk, ir "Chelsea" līdzjutēji. Policija aptuveni 20 cilvēku lielo grupu izsekojusi.

Lielbritānijas transporta policija sniedza šādu liecību: "Grupa, kas sastāvēja no aptuveni 20 cilvēkiem, ģimeņu un bērnu priekšā izteica ļaunprātīgi rasistiskus komentārus. Viņi vilcienā seksuāli aizskāra vairākas sievietes. To, kā izskatās, darīja "Chelsea" līdzjutēji. Visa līdzjutēju grupa sastāvēja tikai no vīriešiem un vilcienu pameta Vusterā. Policija vēršas pie visiem, kuri varētu liecināt par notikušo, lai palīdzētu izmeklēšanā. Vairākas sievietes vēl nav ziņojušas par vardarbību pret viņām - mēs vēlamies mudināt viņas liecināt."

Minētajā spēlē uzvaru ar 1:0 "Stamford Bridge" stadionā svinēja Lesteras futbolisti. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu