Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Ieteicams nedaudz vērīgāk ieklausīties savā pašsajūtā. Ja tevi māc nogurums, nevajadzētu mēģināt to pārvarēt, bet drīzāk ļaut savam ķermenim atpūsties! Zvaigznes noteikti iesaka atturēties no alkohola.

VĒRSIS Kaut arī parasti tādas lietas kā astroloģija tu ignorē, taču šobrīd var rasties neviltota interese par šo jomu. Nav izslēgts, ar ezotēriskās filozofijas palīdzību centīsies izskaidrot savas attiecību nebūšanas.

DVĪŅI Vari pavisam stingri nolemt paplašināt savu zināšanu loku. Kāds Dvīņu zīmes pārstāvis pat apsvērs iespējas apgūt citu profesiju. Pēcpusdienā var aktualizēties nekustamā īpašuma jautājumi.

VĒZIS Emocionālajā ziņā būsi noslēgts. Vislabprātāk ierausies savā čaulā un strādāsi pēc iespējas vairāk vienatnē. Taču zvaigznes iesaka darīt pilnīgi pretējo, būt atvērtākam, vairāk laika pavadīt kolēģu vidū!

LAUVA Liela nozīme panākumos būs tam, kā pratīsi parādīt sevi, kā sapratīsies ar pretēju uzskatu piekritējiem. Centies notiekošo uztvert pēc iespējas analītiskāk, neļaut pārāk lielu vaļu kaislībām, emocijām.

JAUNAVA Nav izslēgts, vēlēsies iepriecināt sevi ar kādu sen kārotu pirkumu. Šoreiz mazāk skatīsies uz cenu zīmi, vairāk uzmanības pievērsīsi tieši savu patieso vēlmju īstenošanai.

SVARI Pareizi rīkosies tie, kuri atturēsies no juridisku, finansiālu jautājumu kārtošanas. Šobrīd labāk padosies visu veidu radošās ieceres. Attiecībās ar pretējo dzimumu sapratīsies burtiski no pusvārda.

SKORPIONS Lai veicinātu savu materiālo izaugsmi, zvaigznes iesaka dot lielāku vaļu radošajai fantāzijai, nekautrēties lietot inovatīvas darba metodes. Vakarā vēlēsies pabūt kopā ar mīļoto.

STRĒLNIEKS Bez liekas domāšanas būsi gatavs sniegt palīdzīgu roku līdzgaitniekiem. Saskarsmē ar augstākstāvošajiem centies saglabāt lietišķumu un atturēties no pārmērīgas vaļsirdības.

MEŽĀZIS Nevajadzētu visus darbus uzkraut sev vienam. Droši ļauj, lai apkārtējie izpalīdz tev saspringtākā brīdī. Dienas pirmo pusi vari veltīt lietišķiem pasākumiem, pēcpusdienu saviesīgām lietām.

ŪDENSVĪRS Idejas tev būs, cik tik uziet, taču to realizācija var nedaudz pieklibot. Ja esi nolēmis sākt ko jaunu, nodrošinies ar uzticamu komandu un esi gatavs nestandarta situācijām.

ZIVIS Veiksmīgs brīdis mākslinieciskajām dvēselēm. Iedvesma, fantāzija var pacelties nebijušos augstumos, kas ļaus radīt patiesi paliekošas vērtības. Mājas dzīvē iespējamas patīkamas pārmaiņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu