Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tieksies izzināt jaunākās tendences savā profesionālajā jomā. Kāds Auna zīmes pārstāvis var nolemt doties pieredzes apmaiņas braucienā, apmeklēt kursus, seminārus. Tava iniciatīva būs apsveicama.

VĒRSIS Svarīgi neapstāties pie sasniegtā, turpināt darbus iepriekšējā tempā. Var parādīties jaunas karjeras izaugsmes iespējas. Galvenais, esi atvērts pret jauninājumiem, nebaidies spert kāju neizzinātajā.

DVĪŅI Uz vietas nosēdēt būs grūti. Daudz labprātāk šaudīsies apkārt, meklējot jaunas sadarbības iespējas, dibinot kontaktus. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam darījumos, kuri skar nekustamo īpašumu.

VĒZIS Ja pratīsi uz notiekošo paraudzīties ar filozofiskāku, radošāku skatienu, spēsi rast risinājumus līdz šim sasāpējušiem jautājumiem. Šobrīd labāku kontaktu gūsi ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem.

LAUVA Mazāk uztraucies par lietām, kuras nespēj tieši ietekmēt. Velti uzmanību ikdienas darbiem un parūpējies, lai tevis sasniegtais atbilstu visām kvalitātes prasībām. Pēc darba ieteicama mērena fiziska aktivitāte.

JAUNAVA Esi piesardzīgāks savos secinājumos, jo tava uztvere šobrīd var izrādīties kļūdīga. Ja veicamas pārrunas ar sadarbības partneriem, labāk organizē tikšanos dienas otrajā pusē. Vakaru velti mīļotajam.

SVARI Lieliski orientēsies cilvēkos, ātri spēsi saprast, kurš ir tavs sabiedrotais un kurš savukārt cenšas tev iezāģēt. Šis ir piemērots brīdis, lai kārtotu lietišķus jautājumus, veidotu kontaktu ar ārzemēm.

SKORPIONS Ja reiz būsi ko ieņēmis galvā, nerimsies, kamēr nebūsi ko darījis lietas labā. Pielūko, lai tavā rīcībā nesāk iezagties spītīgums, stūrgalvība, jo tā noteikti dos pretēju efektu vēlamajam!

STRĒLNIEKS Centies visu darīt sistemātiski, nemētājies no vienas lietas pie otras! Šis brīdis vairāk piemērots radošajiem, ar skatuvi saistītajiem Strēlniekiem. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi ļoti koķets.

MEŽĀZIS Būsi savā elementā, pratīsi ātri sakārtot saimnieciskās lietas, tikt galā ar birokrātiskiem jautājumiem. Savukārt privātajā dzīvē notiekošais liks palauzīt galvu, meklēt nestandarta risinājumus.

ŪDENSVĪRS Atturies no pārmērīga azartiskuma, sakāpinātās vēlmes ļauties neattaisnotam riskam. Labāk it visā ieturi mērenību un apdomu. Šodien nav īstais brīdis, lai risinātu privāta rakstura jautājumus.

ZIVIS Tevī modīsies iedvesma, prāts ģenerēs interesantas idejas. Šis mirklis ir kā radīts, lai veltītu laiku radošām iecerēm. Mīlas dzīvē tieksies pēc jaunām sajūtām. Iespējams, ka arī partneris vēlēsies ko līdzīgu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu