Girgensona atgriešanās mačā "Sabres" izcīna uzvaru NHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Pēc savainojuma izārstēšanas laukumā atgriežoties latviešu uzbrucējam Zemgum Girgensonam, Bufalo "Sabres" komanda Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā otrdien savā laukumā ar rezultātu 5:1 (0:1, 5:0, 0:0) uzvarēja Ņūdžersijas "Devils" hokejistus.

Girgensons ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ bija izlaidis iepriekšējos četrus mačus, tomēr pirmdien viņš atgriezās komandas treniņos un dienu vēlāk piedalījās arī spēlē pret "Devils".

Latvietis otrdien nospēlēja 14 minūtes un 41 sekundi. Pa šo laiku viņš veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un dueli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Rezultātu šajā cīņā gan atklāja "Devils" spēlētāji, jo jau otrajā minūtē izcēlās Bleiks Kolmens, tomēr otrajā trešdaļā laukumā dominēja "Sabres" vienība, jo tā iemeta piecus bezatbildes vārtus.

Vārtus mājinieku labā guva Džefs Skiners, Sīdžejs Smits, Keisijs Mitelstads, Džeiks Makeibs un Lavrenss Piluts.

Girgensons šajā sezonā 36 spēlēs guvis trīs vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -1.

"Sabres" komandai šoruden bija desmit uzvaru sērija, kas ir atkārtots kluba rekords, bet pēc tam sekoja pieci zaudējumi pēc kārtas. Panākumi ļāva Bufalo vienībai pat uz laiku izvirzīties NHL kopvērtējuma vadībā.

"Sabres" ar 52 punktiem 43 spēlēs ieņem astoto pozīciju Austrumu konferencē, kamēr "Devils" ar 39 punktiem 42 cīņās ir 13.pozīcijā.

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Karolīnas "Hurricanes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu