Krāsu kombinācijas, kas radīs vēlmi nekavējoties pārveidot vannasistabu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ikea/Publicitātes foto

Perfektās un sapņu vannasistabas izveidošana un pareizo toņu kombinēšana šādai telpai varētu šķist apgrūtinoša. Remontējot vannasistabu, ir jārēķinās, ka ar šādu interjeru nāksies sadzīvot vairākus gadus, turklāt tās renovācijas izmaksas ir visai padārgas, kas savukārt liek pastiprināti piedomāt pie telpas dizaina. Viens no būtiskākajiem aspektiem bez telpas izkārtojuma plānošanas ir tieši krāsu izvēle, kas var būt iemesls, kādēļ vannasistaba ātrāk vai vēlāk “noveco”.

Zilais ar balto

Raibākas un košākas flīzes ir lielisks veids, kā vannasistabai piešķirt eksotisku Vidusjūras gaisotni. Krāsainām flīzēm izvēlies ģeometrisku mozaīku vai motīvus, kas radīs marokāņu vai grieķu interjera atmosfēru. Turklāt košās krāsas izcels balto vannasistabas izlietni un vannu, tādējādi radot tīru un pabeigtu izskatu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Styles (@camillestyles) on

Spīdoši baltie toņi

Lai gan baltās krāsas flīzes varētu nešķist pārsteidzošs interjera atjauninājums, skaistums šīs krāsas izvēlē mīt tieši detaļās un sīkumos. Kombinē lielāka izmēra flīzes ar nelielu mozaīku, tā radot lielāku telpu un tekstūru. Padari telpu siltāku ar koka detaļām, augiem un lielu izlietni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara + Adam (@northernestates) on

Melns, balts un zelta

Izteiksmīgas melnbaltās flīzes var būt lielisks vannasistabas akcents, kas vēl ilgi neizies no modes un izskatīsies atraktīvi arī pēc vairākiem gadiem. Elegantam izskatam kombinē melnbalto dizainu ar zelta detaļām, piemēram, ūdens krānu, dušas uzgali un spoguļa rāmi. Tekstūras dažādībai melnbalto flīžu mozaīku papildini ar marmora imitācijas vai akmens virsmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Strianese + Pew (@strianesepew) on

Putekļaini zilais un sarkans

Piešauj odziņu vannasistabai ar bohēmiskiem krāsu toņiem. Putekļaini zilas mēbeles būs izteiksmīgs papildinājums, kas padarīs vannasistabas interjeru dinamiskāku un acumirklī pievērsīs uzmanību. Siltākam un mājīgākam interjeram nebaidies kombinēt zilo ar sarkano – šīs krāsas telpā radīs bohēmisku un lauciniecisku gaisotni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hunker (@hunkerhome) on

Dabiskie toņi

Dabiskie toņi ir labākā alternatīva baltā un pelēkā kombinācijai. Dabiskie toņi radīs saunai līdzīgu mājīgo un silto efektu. Šobrīd veikalu plauktos ir pieejamas koka imitācijas flīzes, kas vizuāli veidos spa cienīgu interjeru. Lai vannasistaba nekļūtu viengabalaina, interjera veidošanā izmanto dažādu izmēru un tekstūras flīzes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UDARELY | Home Decor & Art (@udarelyhomes) on

Zaļš un rozā

Tas ir visiem zināms fakts – zaļš ar rozā lieliski sader kopā, un šo interjera niansi ir zinājuši arī baroka laika dekoratori, kas šīs krāsas ir kombinējuši, veidojot piļu un muižu telpu iekārtojumus. Zaļā ir dabiskā un silti nomierinošā krāsa, taču, apvienojot to ar pūderrozā priekšmetiem, piemēram, vannu vai mēbelēm un zelta akcentiem, veidosies karalisks efekts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sunday Times Home (@sundaytimeshome) on

Zelts un pelēks

Visbeidzot – elegantā un izsmalcinātā stila cienītājiem patiks pelēkās krāsas un zelta kombinācija, kas radīs skandināvisku gaisotni jebkurā telpā. Papildini interjeru ar rakstainām flīzēm, kas vannasistabu padarīs gaisīgāku un vizuāli gaišāku. Zelta skapīšu rokturi, spoguļu rāmji un citi aksesuāri neļaus telpai izskatīties blāvai un neizteiksmīgai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Grace Design (@lexigracedesign) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu