Rīgas "Dinamo" uzspēlējušais Galoha atbrīvots no Vācijas trešās līgas kluba

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kirils Galoha
Kirils Galoha Foto: LETA

Latvijas uzbrucējs Kirils Galoha, kurš ir uzspēlējis arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo", atbrīvots no Vācijas trešās līgas kluba Valdkraiburgas "Lowen", informē komanda.

Tiesa, pašlaik 22 gadus vecais Galoha šajā vienībā bija gana rezultatīvs, jo 32 spēlēs izcēlās ar 12 vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli. Zīmīgi, ka viņa vietā klubs piesaistījis lietuviešu uzbrucēju Povilu Vereni, kurš profesionāļa karjeru sāka "Liepājas metalurgā".

Šo sezonu Galoha iesāka "Optibet" Hokeja līgas (OHL) komandā "Mogo", piedaloties gan tikai vienā spēlē un pēc tam pārceļoties uz Vāciju.

Jau iepriekšējā sezonā Galoha spēlēja Vācijas trešajā līgā, kas viņam bija pirmā pieredze ārzemēs. Līdz tam viņš spēlēja Rīgas "Dinamo" jaunatnes komandā "Rīga", bet savu vienīgo KHL maču viņš aizvadīja 2015./16. gada sezonā. Uzbrucējam tā arī neizdevās izkarot stabilu vietu Rīgas "Dinamo" klubā.

Galoha pārstāvējis arī visu vecumu Latvijas jauniešu izlases, kā arī aizvadījis vairākas spēles pieaugušo valstsvienībā, uz atbildīgiem turnīriem gan komandā neiekļūstot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu