Pilnībā atklāts jaunās 7.sērijas ārējais izskats

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
7.sērijas BMW
7.sērijas BMW Foto: Publicitātes foto

Šī ir tā reize, kad baumas par noslēpumā turēta automobiļa ārējo izskatu izrādījušās patiesība.

Aktuālās paaudzes BMW 7.sērija ir sasniegusi sava dzīvescikla viduspunktu, un tas nozīmē, ka ir laiks modernizācijai. Tā veikta, ievērojot zīmola jaunākajos automobiļos redzamo stilistiku, kuras galvenie "balsta punkti" ir prāva izmēra radiatora režģis, kurā gan no seniem laikiem saglabāts dalījums divās daļās, šauri lukturi ar konturētiem LED dienas gaitas gaismekļiem, kā arī režģim proporcionāli lielas gaisa ieplūdes atveres bampera sānos.

Foto: Publicitātes foto

Tāpat patiesība izrādījusies neoficiāli izskanējusī informācija, ka tāpat kā jaunākās paaudzes Audi A8 vai Audi Q8, arī 7.sērija iegūs LED joslu aizmugurē visas mašīnas platumā, tā savienojot jauna dizaina LED lukturus. Jāteic gan, ka šīs ir tīmeklī priekšlaicīgi noplūdinātas jaunās 7.sērijas fotogrāfijas. Taču tas arī nozīmē to, ka līdz oficiālai attēlu kolekcijas iznākšanai nav ilgi jāgaida.

BMW pagaidām nav izplatījuši oficiālu informāciju par pieejamajiem dzinējiem. Taču Motor.ru vēsta, ka sedans iegūs jaunus 3 litru I6 motorus ar 340, 374 un 388 zirgspēkiem (450 - 500 Nm), kā arī 3 litru I6 hibrīddzinēju, kas attīsta 394 ZS un 600 Nm. Bez tā 7.sērija būs pieejama ar 4,4 litru V8, kura veiktspējas parametri ir 530 ZS un 730 Nm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu