Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
ziema sieviete
ziema sieviete Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šis tev var izrādīties pārdomu brīdis, kurā vajadzēs saprast - vai dzīvē ej pareizo ceļu, vai nav pienācis laiks ko mainīt. Vērtīgus padomus var sniegt ne tikai otrā pusīte, bet arī tuvākie kolēģi.

VĒRSIS Pilnvērtīgākus rezultātus spēsi sasniegt, strādājot individuāli. Tev piemītošā neatlaidība, pacietība un enerģiskums būs lieliski sabiedrotie šā brīža darbos. Vakarā labprāt iemalkosi glāzi laba vīna.

DVĪŅI Dienas pirmajā pusē vari apmeklēt valsts iestādes, kārtot dažādas formalitātes. Savukārt pēcpusdienā labāk padosies analītiska rakstura aktivitātes, sabiedriskās lietas. Nav izslēgts, iegūsi jaunus domubiedrus.

VĒZIS Tu lēnām, pamazām tuvosies nospraustajam mērķim. Jūtot panākumu garšu, kļūsi pašpārliecinātāks, skaidrāk spēsi ieskicēt nākotnes vīzijas. Pēc darba vislabprātāk laiku pavadīsi ar ģimenes locekļiem.

LAUVA Šodien var nākties tikt galā ar lielu informācijas apjomu, izfiltrējot no tā sev nepieciešamo. Nav izslēgts, aktualizēsies ar nekustamo īpašumu, tā remontu, apdrošināšanu saistītais.

JAUNAVA Būsi prasīgs gan pret sevi, gan apkārtējiem. Pielūko, lai saskarsmē ar līdzgaitniekiem nekļūsti pārlieku uzstājīgs vai kritizējošs. Šis brīdis atbilstošs dažādu atskaišu nodošanai, grāmatvedības niansēm.

SVARI Mācēsi gūt kompromisus, sarunās ar sadarbības partneriem, kā arī radīt par sevi autoritatīvas, zinošas personas iespaidu. Šodienas panākumi var likt lielisku pamatu tavam turpmākajam karjeras kāpumam.

SKORPIONS Šobrīd tava nervu sistēma var kļūt jūtīga, līdz ar ko būtu vēlams atturēties no lielas garīgās piepūles. Labāk paveikt nepieciešamos ikdienas darbus un vairāk laika veltīt iekšējā līdzsvara atjaunošanai.

STRĒLNIEKS Liktenis sniegs jaunas iespējas paplašināt kontaktpersonu loku, iegūt vērtīgas zināšanas. Papildu panākumus gūs tie, kuri nebaidīsies pamēģināt savus spēkus līdz šim neapgūtā lauciņā.

MEŽĀZIS Jo patiesāk ticēsi panākumiem un sev, jo ātrāk vēlamo sasniegsi. Turpretim, ļaujoties drūmām domām, vari jūtami mazināt paveiktā kvalitāti. Gaišu omu palīdzēs uzturēt draudzīgi kolēģi.

ŪDENSVĪRS Darba būs patiesi daudz, tāpēc jau laikus centies pareizi izplānot savas dienas gaitas. Nav izslēgti arī negaidīti notikumu pavērsieni, taču tie tev, visticamāk, būs labvēlīgi.

ZIVIS Nekautrējies skaļāk paust savu viedokli, aizstāvēt intereses. Panākumu atslēga var slēpties spējā pieņemt pareizos lēmumus, esot lielākās spriedzes apstākļos, kā arī nenobīties no jauniem izaicinājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu