Etkinsons: Kurucs perfekti izpildīja savu lomu laukumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kenijs Etkinsons
Kenijs Etkinsons Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē perfekti izpildīja savu lomu laukumā, uzskata Bruklinas "Nets" komandas galvenais treneris Kenijs Etkinsons.

Kurucs trešdien guva 11 punktus, "Nets" savā laukumā ar rezultāt 116:100 (23:38, 28:19, 35:23, 30:20) pārspējot Atlantas "Hawks".

Bruklinas basketbolisti mača gaitā atspēlēja 19 punktu deficītu, lielu artavu ieguldot arī Kurucam.

"Otrajā ceturtdaļā iznācām laukumā ar enerģiju un cīnījāmies par katru bumbu. Uzvarējām cīņā zem groziem, kas, manuprāt, bija pagrieziena punkts spēlē," pēc spēles teica Kurucs.

Iepriekšējā mačā Kurucs guva 24 punktus un atkārtoja karjeras rezultativitātes rekordu, taču treneris Etkinsons nebija apmierināts ar viņa sniegumu.

"Pēc šīs spēlēs viņš teica, ka paveicu labu darbu, tieši tā, kā viņš to vēlējās. Cenšos darīt to, ko treneris no manis prasa. Treneris man palīdz iegūt pārliecību, tāpat viņš paskaidro basketbola nianses. Ne tikai Kenijs, arī pārējais treneru kolektīvs palīdz ar padomiem," skaidroja Kurucs.

Arī pats Etkinsons šoreiz bija gandarīts par cēsnieka sniegumu.

"Viņš deva neatsveramu ieguldījumu. Viņš bija visur un spēlēja aktīvi, demonstrējot tādu sniegumu, kādu no viņa gaidām. Protams, bija arī pāris kļūdas, taču domāju, ka viņš savu lomu izpildīja perfekti," pauda Etkinsons.

"Nets" ar 21 uzvaru 43 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto vietu. Bruklinas vienība nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Toronto "Raptors".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu