"Maxima" investēs gandrīz 4 miljonus eiro piecu veikalu modernizācijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Mazumtirgotājs "Maxima Latvija" plāno investēt gandrīz četrus miljonus eiro piecu "Maxima" veikalu modernizācijai Rīgā, Iecavā, Siguldā, Dagdā un Rēzeknē, aģentūru LETA informēja "Maxima Latvija" pārstāve Liene Dupate-Ugule.

"Maxima Latvija" valdes locekle Kristīne Āboltiņa norādīja, ka iedzīvotāju iepirkšanās paradumi mainās visā Latvijā, radot nepieciešamību pēc ērtākas iepirkšanās un darba vides gan klientiem, gan darbiniekiem.

Kā norādīja Āboltiņa, katra veikalu atjaunošana tiek plānota atbilstoši konkrētās vietas pircēju paradumiem, telpu izvietojumam un veikala formātam. Tāpat veikalos tiek ieviesta virkne videi draudzīgu risinājumu, tostarp LED apgaismojums, jaunas dzesēšanas un saldēšanas iekārtas, kas darbojas bez freona un sniedz iespēju atgūt siltumu no tehnoloģiskā aukstuma iekārtām.

Viņa papildināja, ka veikalu telpās tiek sakārtoti inženiertīkli, veikta ēku fasādes un nepieciešamības gadījumā arī pieguļošās teritorijas labiekārtošana.

Kā norādīja Āboltiņa, veikalu rekonstrukciju ilgums ir paredzēts no trīs līdz pieciem mēnešiem.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "Maxima Latvija" apgrozījums 2017.gadā bija 723,054 miljoni eiro, kas ir par 4,2% vairāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa palielinājās par 93,9%, sasniedzot 23,224 miljonus eiro.

"Maxima Latvija" pilnībā pieder Nīderlandē reģistrētajai kompānijai "Lincoln Land Erste B.V". Uzņēmuma veikalu tīklu veido četru formātu 160 tirdzniecības vietas - pieci "Maxima XXX", 24 "Maxima XX", 128 "Maxima X" un trīs "Maxima Express".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu