"Bucks" līderis Adetokunbo: Ticu, ka nākotnē varu būt līgas MVP

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jannis Adetokunbo
Jannis Adetokunbo Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvokī "Bucks" līderis Jannis Adetokunbo tic, ka nākotnē kļūs par līgas sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, bet pagaidām koncentrējas uz komandas kopējām sekmēm.

"Bucks" trešdien aizvadīja maču pret NBA pagājušas sezonas MVP Džeimsa Hārdena pārstāvto Hjūstonas "Rockets", kurā Milvokī klubs uzvarēja ar 116:109.

Adetokunbo šajā spēlē izcēlās ar 27 gūtiem punktiem un 21 izcīnītu atlēkušo bumbu, bet Hārdens guva 42 punktus. Pēc spēles "Bucks" līderis atbildēja arī uz vietējo žurnālistu jautājumiem par viņa izredzēm reiz kļūt par NBA sezonas vērtīgāko basketbolistu.

"Man šobrīd rūp tikai komandas izcīnītās uzvaras. Es domāju par to, kā ar katru spēli uzlabot savu sniegumu, lai palielinātu komandas kopējo uzvaru skaitu sezonā. Pārējais viss nāks pakārtoti tam. Ticu un zinu, ka reiz iegūšu līgas vērtīgākā spēlētāja balvu. Nezinu, vai jau tagad ir korekti par to runāt. Jā, vēlos šo balvu un darīšu visu, lai nākotnē to arī iegūtu," žurnālistiem sacīja Grieķijas basketbolists.

Tikmēr Hārdens spēlē pret "Bucks" jau sesto reizi pēdējo astoņu maču ietvaros guvis vismaz 40 punktus. Viņš jau 14 spēlēs pēc kārtas guvis 30 vai vairāk punktus, atkārtojot Treisija Makgreidija 2003.gadā sasniegto rekordu.

Milvokī klubs šobrīd ir Austrumu konferences līderpozīcijā, bet Hjūstonas komanda ir sestajā vietā Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu