Apskatnieks: "Knicks" izpostīs Porziņģa karjeru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbola zvaigznei Kristapam Porziņģim šovasar vajadzētu pamest Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Ņujorkas "Knicks", uzskata ietekmīgā Ziemeļamerikas sporta medija ESPN apskatnieks Makss Kelermans. Viņš norādīja, ka, parakstot jaunu ilgtermiņa līgumu ar "Knicks", Porziņģis izpostīs savu karjeru.  

"Nedomāju, ka Porziņģim ar "Knicks" būtu jāparaksta jauns līgums. Viņam ir jāļauj doties prom no Ņujorkas," ESPN diskusiju raidījumā "First Take" sacīja apskatnieks. "Tā ir slikta organizācija. Kluba īpašnieka Džeimsa Dolana lēmumi ir bijuši nepareizi. Viņi izpostīs Porziņģi."

Porziņģis "Knicks" komandā aizvadījis trīs sezonas, šajā viņš savainojuma dēļ nav spēlējis un, iespējams, arī nespēlēs. Kopš Porziņģis nonācis Ņujorkā, komandai nomanījušies četri galvenie treneri. Šobrīd vienība ir pārbūves procesā. 

"Iedomājieties, kas notiktu, ja Porziņģis nonāktu Grega Popoviča (Sanantonio "Spurs" galvenais treneris) rokās! Viņam ir iespēja kļūt par vienu no labākajiem līgas spēlētājiem. Ļaujiet viņam izmantot iespēju. Es neticu "Knicks" organizācijai," norādīja Kelermans. 

"Knicks" nav spējusi iekļūt izslēgšanas turnīrā pēdējās piecas sezonas pēc kārtas, un diezgan droši, ka nebūs starp spēcīgākajām astoņām Austrumu konferences komandām arī šīs regulārās sezonas beigās. 

"Porziņģim ir jāļauj doties uz citu komandu," uzsvēra Kelermans. "Viņš var būt lielisks spēlētājs arī citā komandā."

Pēc šīs sezonas Porziņģis kļūs par ierobežoti brīvo aģentu. Par viņa pakalpojumiem interesi jau esot izrādījuši vairāki klubi, tostarp jau pieminētā Dāvja Bertāna pārstāvētā "Spurs" un Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets".

Jau ilgāku laiku klīst runas, ka Porziņģa nākamais līgums būs maksimālais, kas varētu būt ap 150 miljoniem ASV dolāru. 

Savas karjeras laikā 23 gadus vecais liepājnieks vidēji mačā guvis 17,8 punktus, savācis 7,1 atlēkušo bumbu zem groziem un bloķējis 2,0 pretinieku metienus. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu