Aktieru pāris Keita Mara un Džeimijs Bels drīz kļūs par vecākiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Keita Mara (35) un angļu aktieris Džeimijs Bels (32) ir abu pirmā kopīgā bērna gaidībās, ziņo “Page Six”.

Lai gan slavenības vēl nav oficiāli apstiprinājušas šo informāciju, Mara uz “Zelta globusu” pasniegšanas ceremoniju aizvadītajā nedēļas nogalē ieradās “Miu Miu” kleitā, kura knapi spēja nosegt viņas augošo grūtnieces punci un krūtis, kuras pēdējos mēnešos acīm redzami palielinājušās.

Foto: Reuters/ScanPix

Pāris sāka tikties 2015. gada rudenī pēc iepazīšanās kinolentes “Fantastic Four” filmēšanas laukumā. Mara un Bels mija gredzenus 2017. gada jūlijā.

Šis būs aktrises pirmais bērns, bet Džeimijam ir četrus gadus vecs dēls no iepriekšējās laulības ar aktrisi, seriāla “Westworld” zvaigzni Evanu Reičelu Vudu (31).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“You don’t want to hurt me...” #westworld #dolores #wyatt #deathbringer

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood) on

Mara pasaulē pazīstama ar lomām filmās “127 Hours”, “The Martian” un “Shooter”, bet Bels - “Billy Elliot”, “Jumper”, “Nymphomaniac: Vol. II”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu