NHL vēlas līdz 2028.gadam Sietlā aizvadīt gan draftu, gan Zvaigžņu spēli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
NHL komisionārs Gerijs Betmens
NHL komisionārs Gerijs Betmens Foto: Stephen R. Sylvanie/REUTERS

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komisārs Gerijs Betmens trešdien atklāja, ka līga līdz 2028.gadam vēlas tās jaunākā kluba mājvietā Sietlā aizvadīt gan jauno spēlētāju izvēles ceremoniju jeb draftu, gan arī Zvaigžņu maču.

Pagājušā gada decembrī NHL valde nolēma, ka par līgas 32.klubu 2021./2022.gada sezonā kļūs komanda no Sietlas. Tagad līgas komisārs Betmens publiski atklājis arī tālākos ar Sietlu saistītos NHL attīstības plānus.

"Mēs vēlamies būs šeit [Sietlā] un gribam, lai te notiek ne tikai NHL mači. Domājam, ka jau drīzumā šeit varētu notikt arī drafta ceremonija. Brīdis, kad te 2021.gadā notiks pirmais svinīgais iemetiens, vairs nav tālu," sacīja NHL komisārs.

Viņš gan uzvēra, ka vispirms Sietlā notiks drafta ceremonija un tikai pēc tam sekos Zvaigžņu mačs. Betmens un citi līgas vadības pārstāvji trešdien pirmo reizi šogad viesojās Sietlā, lai tiktos ar pilsētas vadību un topošā kluba veidotājiem.

Preses konferences laikā Sietlā Betmenam tika uzdots jautājums arī par jauno kolektīvo līgumu starp NHL un tās Spēlētāju asociāciju.

"Es neesmu sarežģītu un garu diskusiju piekritējs. Ceru, ka šo jautājumu varēsim atrisināt ātri un vienkārši. Negribētu, lai līgā atkal būtu lokauts," sacīja Betmens.

Šobrīd spēkā esošais līgums beigsies 2022.gadā, bet abām pusēm ir tiesības to pārskatīt jau 2020.gadā.

Iepriekšējais NHL lokauts ilga pusi no 2012./2013.gada sezonas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu