Balcers tiek pie karjeras pirmās rezultatīvās piespēles NHL (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators/Facebook

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdien veica rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Otavas "Senators" izbraukumā ar rezultātu 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) uzvarēja Losandželosas "Kings".

Pirms tam "Senators" komanda bija zaudējusi astoņas spēles pēc kārtas, taču nu tai ir divu uzvaru sērija.

Savā ceturtajā NHL spēlē Balcers laukumā pavadīja 11 minūtes un 29 sekundes, kas ir viņa līdz šim lielākais spēles laiks. Pa šo laiku viņš metienus pa vārtiem neveica, bet lika lietā vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un ieguva pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šā mača rezultātu 24. minūtē gan atklāja "Kings", kuru sastāvā izcēlās Kails Klifords, bet 35. minūtē Bobijs Raiens panāca izlīdzinājumu. Īsu brīdi pēc tam "Senators" arī pārņēma vadību, turklāt vārtu guvumā piedalījās arī Balcers - īsi pirms došanās uz nomaiņu viņš piespēlēja Krisam Tīrnijam, kurš pēc vēl vienas saspēles ar Mikelu Bedkeru 37. minūtē panāca 2:1.

Savukārt trešajā periodā "Senators" guva vēl divus vārtus, izceļoties Kristianam Volaninam un Tīrnijam.

Balcers četros NHL mačos guvis vienus vārtus un izpildījis vienu rezultatīvu piespēli. Savus pirmos vārtus viņš guva 6. janvārī jau savā otrajā spēlē pret Karolīnas "Hurricanes".

"Senators" vienība ar 39 punktiem 45 spēlēs ir 14. vietā starp 16 Austrumu konferences komandām. Tikmēr "Kings" ar 37 punktiem 45 cīņās ir vājākā vienība Rietumos.

Nākamo maču "Senators" aizvadīs sestdien, viesojoties pie Sanhosē "Sharks", no kuras pirms sezonas Balcers tika iemainīts.

Balcers pirmo reizi šosezon pirms nedēļas tika izsaukts no Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandas Belevilas "Senators", kur 36 spēlēs guvis 14 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, būdams rezultatīvākais spēlētājs vienībā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu