Populāras krievu grupas Latvijā uzņemtais video skatīts teju miljonu reižu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Decembra beigās notika jaunā video “Dzīve izkliedētā gaismā” pirmizrāde, kura filmēšana notika vasarā dažādās Latvijas vietās, tostarp uz Dailes teātra skatuves. Pirmajās divās nedēļās "Youtube" video skatīts teju miljonu reižu. 

Romantiskā kinostāsta filmēšanas muzikālā bāze ir grupas "Lanskoy &Co" jaunais singls “Dzīve izkliedētā gaismā”. Citāts no tāda pat nosaukuma Josifa Brodska dzejoļa iedvesmoja Dmitrijs radīt izjustu muzikālo kompozīciju, kura savukārt bija plaša mākslas projekta sākums.

Video “Dzīve izkliedētā gaismā” kļuva par populārā ģimenes un radošā tandēma – Dmitrija un Jekaterinas Lanskoju – jauno projektu. Šoreiz tas ir stāsts, kas ir izveidots, apvienojot dažādus žanrus: mūziku, dejas, kinematogrāfu, foto. Dmitrijs projektā piedalās sev ierastajās dziedātāja, autora un producenta lomās, bet Jekaterina ir nomainījusi režisora krēslu pret skatuvi – “Dzīvē izkliedētā gaismā” viņa ir aktrise un dejotāja.

Projekta realizācijai tika savākta spēcīga komanda: jaunais un ambiciozais Latvijas režisors Ruslans Fradkins, kas jau paspējis pastrādāt veiksmīgo kino projektos “Varonis” un “Van Gogi”, operators Jānis Andrejevs, kurš ir zināms ar saviem darbiem grupai Prāta vētra, horeogrāfe–inscenētāja Edīte Ābeltiņa un leģendārās deju grupas "Buras" dibinātāja, grima māksliniece Emīlija Eglīte, kura ieguvusi “Emmy” balvu par darbu filmā “Irēnas Sendleres bērni”. Galveno vīriešu lomu video atveidoja un Lanskajas partneris bija populārais Latvijas dejotājs un horeogrāfs, vairākkārtējs Latvijas čempions, Eiropas čempionāta sarīkojumu dejās laureāts Vjačeslavs Višņakovs. Tāpat filmēšanā piedalījās populārā Krievijas aktrise Tatjana Mariņičeva un Latvijas fotogrāfs Arkādijs Gluhihs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu