"Barcelona" negaidīti zaudē Spānijas Karaļa kausa mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Filipe Koutinju
Filipe Koutinju Foto: Reuters/ScanPix

Zaudējumu Spānijas Karaļa kausa astotdaļfināla mačā ceturtdien piedzīvoja valsts futbola grands "Barcelona".

"Barcelona" izbraukumā ar 1:2 (0:2) piekāpās "Levante" futbolistiem.

Jau pirmajā puslaikā "Barcelona" nonāca iedzinējos ar 0:2, turklāt tā arī nespēja atspēlēties, taču 85.minūtē titulētā kluba labā 11 metru soda sitienu realizēja brazīlietis Filipe Koutinju, tādējādi saglabājot labas izredzes uz atspēlēšanos divu maču summā.

Tiesa, "Barcelona" šo maču aizvadīja novājinātā sastāvā, jo atpūtināti tika Lionels Mesi, Luiss Svaress un vārtsargs Marks Andrē ter Štēgens.

Atbildes mača notiks 17.janvārī "Barcelona" laukumā.

Ceturtdien astotdaļfināla pirmajā spēlē uzvaru guva "Sevilla" komanda, kas viesos ar 3:1 (1:0) pārspēja Bilbao "Athletic".

Pirms tam trešdien astotdaļfināla pirmajā mačā uzvaru guva arī Madrides "Real", kas savā laukumā ar 3:1 (1:0) pārspēja "Leganes" vienību, kamēr Madrides "Atletico" viesos nospēlēja 1:1 (1:1) ar "Girona".

Pērn par Karaļa kausa čempioni kļuva tieši "Barcelona", kas finālā ar 5:0 sagrāva "Sevilla" vienību, pie šīs trofejas tiekot jau 30.reizi. Barselonas klubs pie šī kausa ticis jau četrus gadus pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu