Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (12.01.) un svētdien (13.01.).

SESTDIENA

AUNS Centies vērīgāk uzklausīt otro pusīti, parūpēties, lai partneris nejūtas vientuļš vai atstumts. Varbūt pavadiet dienu romantiskā divvientulībā, izbaudiet klusu izbraucienu pie dabas.

VĒRSIS Kāds Vērsis kravās somas, lai dotos aizraujošā ceļojumā, savukārt cits iesaistīsies jautrā draugu organizētā piedzīvojumā. No attiecībām brīvajiem var parādīties jaunas iepazīšanās iespējas.

DVĪŅI Būsi noskaņojies mierīgai atpūtai mājās. Tev būs laiks pārdomāt dzīvi, savus sasniegumus un saprast - vai vēlies, ko mainīt savā ikdienā. Dienas otrajā pusē nav izslēgti negaidīti ciemiņi.

VĒZIS Varēsi aizmirst par darbu un ļauties sev tīkamām lietām. Zvaigznes šobrīd iesaka pievērsties aktīvai atpūtai, atturēties no slinkošanas un pārmērīgas gastronomisko labumu baudīšanas.

LAUVA Dienas pirmo pusi velti ģimenes vajadzībām, atlicini laiku atvasīšu jautājumiem, viņu kārei pēc tavas uzmanības. Pēcpusdienā vari doties baudīt kopīgu atpūtu ar draugiem, ļauties nakts uzdzīvei.

JAUNAVA Nepretojies mājinieku aicinājumam kopīgi apmeklēt kādu izklaides pasākumu. Izkustēšanās ārpus mājas, vides maiņa lieliski palīdzēs izvēdināt galvu, noskaņot sevi jauniem sasniegumiem.

SVARI Būsi noskaņots uzorganizēt nelielu izklaides pasākumu pie sevis. Iecerētajās aktivitātēs pratīsi iesaistīt ģimenes locekļus. Kopsummā diena sniegs gana pozitīvu emociju, ļaus smelties jaunus spēkus.

SKORPIONS Ļauj beidzot sev pienācīgi atpūsties no ikdienas uztraukumiem un steigas. Pavadi laiku kopā ar draugiem, domubiedriem, izbaudi pirts procedūras vai arī fiziskas aktivitātes.

STRĒLNIEKS Būsi aizraujošs sarunu biedrs. Pratīsi ātri iekarot uzrunātās auditorijas uzmanību. Atbilstošs mirklis, lai veltītu laiku ar reklāmu, prezentācijām, radošo dzīves pusi saistītām lietām.

MEŽĀZIS Ja būsi apmierināts ar sasniegumiem materiālajā plānā, tad šobrīd baudīsi patiesi pelnītu atpūtu. Savukārt tie, kuri uzskatīs, ka vēl daudz kas darāms, nespēs mierīgi nosēdēt uz vietas.

ŪDENSVĪRS Tevī mājos lielisks noskaņojums, kurš tā vien mudinās veltīt laiku saviesīgiem pasākumiem, burziņam draugu lokā. Būtisks nosacījums, izvēloties sev kompāniju, būs radoša, bezrūpīga gaisotne.

ZIVIS Iespējams, paveiksi ne vien nepieciešamos mājas uzkopšanas darbus, bet arī izpalīdzēsi, kādam no tuviniekiem, dodot vērtīgus padomus, kā sakārtot viņa mīlas dzīvi. Vakarā vēlēsies kaislīgu izklaidi.

SVĒTDIENA

AUNS Lai saglabātu saskanīgas attiecības ar apkārtējiem, no tavas puses būs svarīgi spēt atturēties no pārlieka tiešuma un pamācībām. Labāk velti vairāk laika savai garīgajai izaugsmei, zināšanu paplašināšanai.

VĒRSIS Šī var būt nemierīga diena, kurā uztraukumus var sagādāt gan ģimenes locekļu veselības stāvoklis, gan sarežģījumi materiālajā plānā. Kā mierinājums var kalpot fakts, ka šīs problēmas būs ātri pārejošas.

DVĪŅI Mācēsi pielāgoties apkārtējo noskaņojumam, būt par atbalstu kādam grūtībās nonākušajam. Ja nepieciešams, vari doties iepirkties vai veltīt laiku mājokļa labiekārtošanai. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

VĒZIS Nevajadzētu pārāk ilgu laiku pavadīt vienatnē, jo ātri vari nonākt drūma garastāvokļa gūstā. Labāk dodies ciemos pie radiniekiem, pavadi laiku draugu kompānijā. Esot pie stūres, ievēro braukšanas ātrumu.

LAUVA Būs lieliska iespēja atpūsties no ikdienas raizēm, izbaudīt sev tīkamu relaksēšanās veidu. Pēcpusdienā var aktualizēties mīlas dzīvē notiekošais, kas liks tavai sirdij pukstēt manāmi straujāk.

JAUNAVA Ja dodies garākā ceļā ar auto, pirms tam pārbaudi tā tehnisko stāvokli. Savukārt, paliekot mājās, ieteicams vairāk laika veltīt atvasītēm, no sirds izrunāties ar viņām, uzklausīt, sniegt padomus, morālo atbalstu.

SVARI Šodien tevi būs grūti par kaut ko pārliecināt, jo kļūsi neraksturīgi spītīgs, ietiepīgs. Nav izslēgts, tev būs nepieciešams laiks, lai pabūtu vienam, atpūstos no visa un visiem. Vari iemalkot glāzi stiprāka dzēriena.

SKORPIONS Var pieaugt sacensības gars, kurš mudinās pievērsties sportiskām aktivitātēm vai arī apliecināt savas nevainojamās zināšanas. Galvenais, nekrist galējībās, it visā ievērot mēra izjūtu!

STRĒLNIEKS Jo rāmāk uztversi šodien notiekošo, jo vairāk spēsi pasaudzēt savus nervus. Ja rodas domstarpības ar mīļoto cilvēku, centies būt savaldīgs, neļauties pēkšņiem emociju uzplūdiem.

MEŽĀZIS Vēlēsies izbaudīt asākas emocijas, kamdēļ ļausies kādai avantūrai. Šodien sastaptie cilvēki ļaus pavisam savādāk paraudzīties uz savu ikdienu, apzinoties, ka tajā pietrūkst jautrības, jaunu izaicinājumu.

ŪDENSVĪRS Esi atvērtāks pret apkārtējo ierosinājumiem, ieteikumiem. Sevišķi noderīgi var būt padomi, kuri skar attiecību lietas un profesionālo izaugsmi. Šodien jūtami labāk sapratīsies gados jaunāko paaudzi.

ZIVIS Nekautrējies atzīt partnerim savas patiesās jūtas, pārdzīvojumus. Partneris būs lielisks sarunu biedrs, spēs uzlabot tavu garastāvokli, sniegt morālu atbalstu. Šodien ieteicams atturēties no grādīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu