Lukašenko: Baltkrievijas neatkarība tiks nopietni pārbaudīta (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvākajos gados Baltkrievijas neatkarība tiks nopietni pārbaudīta, un ir jābūt gataviem tam atbildēt, piektdien pieņemšanā par godu Jaungada svinībām pēc vecā stila sacīja Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko.

"Gads visiem būs dažāds - kādam viegls, citam smags. Bet uzdrīkstos teikt, ka mūsu valstij, mūsu tautai ne tikai 2019., bet arī 2020.gads nebūs viegls. Tie nav viegli gadi, jo, teikšu atklāti, mūs ļoti lielā mērā nopietni pārbaudīs attiecībā uz to, vai mēs, izsakoties konkrēti, esam tās neatkarības cienīgi, par kuru mēs vienmēr un visur runājam," norādīja prezidents.

"Un mums ir jābūt gataviem uz šo jautājumu atbildēt. Es esmu pilnīgi pārliecināts, ka mēs atradīsim cienīgu atbildi," sacīja Lukašenko. "Arī sportā šis gads ir īpašs, es par to jau esmu teicis. Tāpēc gads nebūs vienkāršs, bet ļoti interesants, kā to kāds no žurnālistiem nesen sacīja."

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu